Sport » Futsal

Botrány volt az FK meccsén

Megnyerte a jászvásári kupát a csapat, de az elődöntő csak tíz percig tartott.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
DevaFK

Nézd meg az FK hősies döntetlenjét! (VIDEÓ)

Nem adta fel a csapat és másodpercekkel a vége előtt...
udvsepsi

Nézd meg az FK bajnokiját

Klein és Mihály elbúcsúztak az FK-tól, a csapat...
cityusFK2

Iskolai tornateremben győzött simán az FK

Mintha megyei bajnokit játszottak volna, olyan volt a...

Szőcs László volt a legjobb játékos. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 11., 12:34
0 hozzászólás. 

Felkészülési tornán vett részt az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata. A négycsapatos Jászvásári tornán csütörtökön este a moldovai bajnokkal, a Classic Kisinyovval csapott össze az FK, ám a mérkőzés csupán tíz percig tartott. Az FK vezetett 1-0-ra, amikor a moldovaiak kapusát kiállították (hozzá akart ütni a gólszerző Biró Attilához), a Kisinyov pedig nem folytatta a meccset, inkább levonult a pályáról, botrányba fulladt a meccs – az FK így a torna döntőjébe jutott.

A másik összecsapáson a házigazda Jászvásári Politehnica VSK 10-1-re verte az ifjúsági teremlabdarúgókkal megjelenő Galaci United csapatát.

Az FK és Jászvásár pénteken délben játszotta a torna fináléját, az első félidőben nem esett gól, de Jakab Zoltán együttese 5-1-re győzött, Kedei Barna, Mánya Szabolcs, Miklós Tamás és Szőcs László góljaival. Utóbbi két gólt szerzett és a torna legjobb játékosának is megválasztották. Az FK új szerzeménye, Csala Zsolt is pályára lépett.

Augusztus utolsó hétvégéjén az FK Resicabányán kezdi a bajnokságot, a második fordulóban Jászvásárra látogat, az első hazai meccse a Temesvári Informatica ellen lesz.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."