Sport » Futsal

Nézd meg az FK dévai meccsét! (VIDEÓ)

Habár kikapott a csapat, tanulságos meccset játszott a dévaiak oroszlánbarlangjában.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkiasi

Megnézheted az FK egyik legnehezebb meccsét (VIDEÓ)

Nagyon ambíciós együttessel csapott össze a...
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...

FKDeva1
Szécsit kiállították Déván, nem játszhat a következő meccsen. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. május 09., 09:30
0 hozzászólás. 

Az FK vasárnap este 3-1-re elveszítette a dévai találkozót – a meccsről nem volt élő közvetítés, de felvétel készült, ami a Futsal Romania youtube-csatornán elérhetővé vált. A nem jó minőségű felvétel mellé nem társul kommentár, csak a nézők reakcióit halljuk. Nem látszik az sem, amikor a szünetben az öltözőbe vonulás közben Szécsi Barna és Pînzaru összeverekednek, ezért mindkettejüket kiállították.

Apropó verekedés: a másodosztályban a Brassói Colțea és a Csíkszeredai Imperial Wet mérkőzésén, a lefújás után összeverekedett a két csapat. A csíkiak (soraikban két volt FK-játékossal, Birtalan Barnával és Szabó Zsolttal) 4-3-ra győztek, így ők nyerték a bajnokságot, és jogot nyertek a 1. Ligában való indulásra. Erről a találkozóról szintén készült felvétel, a meccs vége 1:48:30-nál van, utána szabadulnak el az indulatok. 

Ma este 6 órától Galacon csap össze a helyi United és a Temesvári Informatica a teremlabdarúgó első Liga elődöntőjének második összecsapásán. Az első meccset Temesvár büntetőkkel megnyerte, így ha ma is győz, döntőt játszhat a Dévai Autobergamo ellen. Ha a galaciak nyernek, akkor holnap még egy találkozót játszanak. A párharc vesztese az FK Székelyudvarhellyel játszik a harmadik helyért.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."