Sport » Futsal

Nézd meg az FK dévai meccsét! (VIDEÓ)

Habár kikapott a csapat, tanulságos meccset játszott a dévaiak oroszlánbarlangjában.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
FKZabolaKezdi

Edzőmeccset, illetve bemutatót tartott Háromszéken az FK

Két meccsen 18 gólt rámolt be a kupameccsre és a...
TatarFK

Új kapusa lesz a futsalcsapatnak

Fiatal, ambiciózus, védett is ellenünk jó sokszor. A...
ValadaresSavio

Mi lesz veled, futsal?

Generációváltás következhet a román teremlabdarúgó...

FKDeva1
Szécsit kiállították Déván, nem játszhat a következő meccsen. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. május 09., 09:30
0 hozzászólás. 

Az FK vasárnap este 3-1-re elveszítette a dévai találkozót – a meccsről nem volt élő közvetítés, de felvétel készült, ami a Futsal Romania youtube-csatornán elérhetővé vált. A nem jó minőségű felvétel mellé nem társul kommentár, csak a nézők reakcióit halljuk. Nem látszik az sem, amikor a szünetben az öltözőbe vonulás közben Szécsi Barna és Pînzaru összeverekednek, ezért mindkettejüket kiállították.

Apropó verekedés: a másodosztályban a Brassói Colțea és a Csíkszeredai Imperial Wet mérkőzésén, a lefújás után összeverekedett a két csapat. A csíkiak (soraikban két volt FK-játékossal, Birtalan Barnával és Szabó Zsolttal) 4-3-ra győztek, így ők nyerték a bajnokságot, és jogot nyertek a 1. Ligában való indulásra. Erről a találkozóról szintén készült felvétel, a meccs vége 1:48:30-nál van, utána szabadulnak el az indulatok. 

Ma este 6 órától Galacon csap össze a helyi United és a Temesvári Informatica a teremlabdarúgó első Liga elődöntőjének második összecsapásán. Az első meccset Temesvár büntetőkkel megnyerte, így ha ma is győz, döntőt játszhat a Dévai Autobergamo ellen. Ha a galaciak nyernek, akkor holnap még egy találkozót játszanak. A párharc vesztese az FK Székelyudvarhellyel játszik a harmadik helyért.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."