Sport » Futsal

Május elsején elődöntőzik a futsalcsapat

A majálisozás végén sportcsemege lesz a csarnokban, egy FK-Déva klasszikust nézhetünk meg.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Pál Árpád fotó: fkszekelyudvarhely.ro

Az utolsó percben egy pont lett a jutalom (videó)

Óriási gólok estek a hétfő esti FK-Temesvár...
RomaniaGruzia

Keveset játszott Szőcs a válogatottban

Csak a döntetlen jött össze a Grúzia elleni...
fkiasi2

Itt nézheted újra az FK második bajnokiját

Második bajnokiját játszotta az FK Székelyudvarhely....

Decemberben döntetlen volt az eredmény. Fotó: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. április 25., 10:38
0 hozzászólás. 

A címvédő Marosvásárhely kiejtése (3-1, 6-3) után az elődöntők következnek az FK Székelyudvarhely számára: az alapszakasz második helyén végző, a Jászvásári Politehnica CSM-t két győzelemmel (5-0 és 9-2) búcsúztató Dévai Autobergamo lesz az FK ellenfele.

Az első mérkőzést hétfőn, május elsején 18 órától játsszák a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. Igazi, paprikás hangulatú, nagy csata várható, hiszen az ellenfél olyan tapasztalt játékosokkal van tele, mint a Matei-testvérek, a moldovai válogatott Tacot vagy Obadă, a honosított, román válogatott Paulo Ferreira vagy a sokszoros román válogatott Vlad Iancu kapus. A keret erősségének számít a szintén válogatott Pînzaru, az edző-játékos Ignat, valamint két másik idegenlégiós, Nuno Coco és Ique.

Amennyiben az FK győz, előnyt szerez a Déva ellenében. A kiírás szerint a második mérkőzést Déván rendezik (elméletileg május 7-én, de ez az időpont változhat), s amennyiben még egy mérkőzésre szükség lesz, azt is a Hunyad megyei városban játsszák (a kiírás szerint másnap, május 8-án). A másik ágon a Temesvári Informatica az alapszakaszt megnyerő, pályaelőnyt élvező Galaci Unitedet fogadja.

Az FK a bajnokság alapszakaszában, tavaly szeptemberben Déván 5-1-re kapott ki az Autobergamótól, majd decemberben az utolsó percben Szécsi Barna góljával döntetlenre (3-3) mentette a hazai bajnokit. A Temesváron megrendezett Román Kupa négyes döntőjében megint a dévaiak nyertek 6-2-re, a finálét viszont büntetőkkel elveszítették Matei-ék.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."