Sport » Futsal

Május elsején elődöntőzik a futsalcsapat

A majálisozás végén sportcsemege lesz a csarnokban, egy FK-Déva klasszikust nézhetünk meg.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkiasi

Megnézheted az FK egyik legnehezebb meccsét (VIDEÓ)

Nagyon ambíciós együttessel csapott össze a...
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...

Decemberben döntetlen volt az eredmény. Fotó: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. április 25., 10:38
0 hozzászólás. 

A címvédő Marosvásárhely kiejtése (3-1, 6-3) után az elődöntők következnek az FK Székelyudvarhely számára: az alapszakasz második helyén végző, a Jászvásári Politehnica CSM-t két győzelemmel (5-0 és 9-2) búcsúztató Dévai Autobergamo lesz az FK ellenfele.

Az első mérkőzést hétfőn, május elsején 18 órától játsszák a székelyudvarhelyi sportcsarnokban. Igazi, paprikás hangulatú, nagy csata várható, hiszen az ellenfél olyan tapasztalt játékosokkal van tele, mint a Matei-testvérek, a moldovai válogatott Tacot vagy Obadă, a honosított, román válogatott Paulo Ferreira vagy a sokszoros román válogatott Vlad Iancu kapus. A keret erősségének számít a szintén válogatott Pînzaru, az edző-játékos Ignat, valamint két másik idegenlégiós, Nuno Coco és Ique.

Amennyiben az FK győz, előnyt szerez a Déva ellenében. A kiírás szerint a második mérkőzést Déván rendezik (elméletileg május 7-én, de ez az időpont változhat), s amennyiben még egy mérkőzésre szükség lesz, azt is a Hunyad megyei városban játsszák (a kiírás szerint másnap, május 8-án). A másik ágon a Temesvári Informatica az alapszakaszt megnyerő, pályaelőnyt élvező Galaci Unitedet fogadja.

Az FK a bajnokság alapszakaszában, tavaly szeptemberben Déván 5-1-re kapott ki az Autobergamótól, majd decemberben az utolsó percben Szécsi Barna góljával döntetlenre (3-3) mentette a hazai bajnokit. A Temesváron megrendezett Román Kupa négyes döntőjében megint a dévaiak nyertek 6-2-re, a finálét viszont büntetőkkel elveszítették Matei-ék.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."