Sport » Futsal

Bejutott a legjobb négy közé az FK

Öt perccel a lefújás előtt, még döntetlen volt az állás, de amikor kellett, feljebb tudtak kapcsolni az udvarhelyiek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
futsal

Döntőznek az ifi teremfocisok

Május 26-28. között Kézdivásárhely ad otthont az...
devafk pika2

A dévaiaké lett a bronzérem

Már a negyedik percben kiderült, hogy nem az udvarhelyi...
fk deva 1

A harmadik helyért lépnek pályára a teremfocisok

Egy találkozón dől el a bajnoki bronz sorsa, és azt...

DSCN6397
FK-City
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 23., 20:35
0 hozzászólás. 

A rájátszás első fordulójának második mérkőzésére érkezett a Marosvásárhelyi City'us a székelyudvarhelyi sportcsarnokba. Az első találkozót az FK 3-1 arányban nyerte meg, most is a szokásos Grigoraș – Szécsi, Bíró, Mánya, Szőcs sorát állította ki Jakab Zoltán.

A mérkőzés elején beszorultak a kapujuk elé a vendégek, de hiába támadott ki az FK, a befejezések nem sikerültek, Bíró és Szőcs lövései elkerülték a kaput. Amikor az egyik vendégjátékos a földön maradt, a bíróknak kellett megnyugtatniuk Gherman Cosmin vezetőedzőt. Többnyire csak távoli lövésekkel tudott próbálkozni a City'us, de ezek Grigorașnak nem okoztak gondot.

A legnagyobb gólszerzési lehetőség Bíró előtt adódott, de kapufán csattant a lövése. Éppen őt kaszálta el Alexandru Pop, mikor szabadrúgáshoz jutott az FK a 14. percben. Mihály végezte el, legurította Szőcs Lászlónak, aki becselezve magát a kapu elé, vágta a hálóba a labdát (1-0). Szőcs két perc múlva meg is duplázta találatainak számát, Bíró passzát váltotta gólra (2-0).

DSCN6395

A City'us is megvillant, Bogdan Covaci eresztett el egy lövést, amelybe Grigoraș bele tudott érni, de hárítani nem tudta (2-1). Nem örülhettek sokáig a gólnak, lekopírozva a második gól forgatókönyvét Szőcs megszerezte mesterhármasát (3-1).

A második játékrészben mindent felrakva egy lapra, vészkapussal játszottak a vendégek, aminek meg is lett az eredménye, Covaci talált be ismét Grigoraș kapujába (3-2). Az ő kérésére a játékvezetők láthatósági mellényt adattak fel Jakab Zoltánra, aki addig piros melegítőben állt a kispad mellett. A City'us stábja is is felvette a mellényeket, mint később kiderült, a másodedzőnek kár volt, hiszen annyira indulatos volt, hogy a játékvezetők felküldték a lelátóra.

A feltüzelt vásárhelyiek tempója kifizetődött, hiszen a 35. percben Küsmödi révén kiegyenlítettek (3-3), de amikor kellett akkor tudott feljebb kapcsolni az FK, Szécsi és Szőcs passzolgatták ki a vendégek védelmét és utóbbi meglőtte negyedik gólját is (4-2).

DSCN6394

A meccs utolsó percei a Mányáé voltak, először egy labdaszerzés után, kihasználva, hogy nincs kapus, egészen a kapuig gyalogolhatott a labdával (5-3). Egy kicsivel később ő vitte be a kegyelemdöfést is, egy távoli bombát eresztett a City'us kapujába (6-3).

A 6-3-as győzelemmel az FK bejutott az elődöntőbe, ahol a Dévai Autobergamo lesz az ellenfél, az első találkozót Udvarhelyen rendezik.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."