Sport » Futsal

Bejutott a legjobb négy közé az FK

Öt perccel a lefújás előtt, még döntetlen volt az állás, de amikor kellett, feljebb tudtak kapcsolni az udvarhelyiek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
FKZabolaKezdi

Edzőmeccset, illetve bemutatót tartott Háromszéken az FK

Két meccsen 18 gólt rámolt be a kupameccsre és a...
TatarFK

Új kapusa lesz a futsalcsapatnak

Fiatal, ambiciózus, védett is ellenünk jó sokszor. A...
ValadaresSavio

Mi lesz veled, futsal?

Generációváltás következhet a román teremlabdarúgó...

DSCN6397
FK-City
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 23., 20:35
0 hozzászólás. 

A rájátszás első fordulójának második mérkőzésére érkezett a Marosvásárhelyi City'us a székelyudvarhelyi sportcsarnokba. Az első találkozót az FK 3-1 arányban nyerte meg, most is a szokásos Grigoraș – Szécsi, Bíró, Mánya, Szőcs sorát állította ki Jakab Zoltán.

A mérkőzés elején beszorultak a kapujuk elé a vendégek, de hiába támadott ki az FK, a befejezések nem sikerültek, Bíró és Szőcs lövései elkerülték a kaput. Amikor az egyik vendégjátékos a földön maradt, a bíróknak kellett megnyugtatniuk Gherman Cosmin vezetőedzőt. Többnyire csak távoli lövésekkel tudott próbálkozni a City'us, de ezek Grigorașnak nem okoztak gondot.

A legnagyobb gólszerzési lehetőség Bíró előtt adódott, de kapufán csattant a lövése. Éppen őt kaszálta el Alexandru Pop, mikor szabadrúgáshoz jutott az FK a 14. percben. Mihály végezte el, legurította Szőcs Lászlónak, aki becselezve magát a kapu elé, vágta a hálóba a labdát (1-0). Szőcs két perc múlva meg is duplázta találatainak számát, Bíró passzát váltotta gólra (2-0).

DSCN6395

A City'us is megvillant, Bogdan Covaci eresztett el egy lövést, amelybe Grigoraș bele tudott érni, de hárítani nem tudta (2-1). Nem örülhettek sokáig a gólnak, lekopírozva a második gól forgatókönyvét Szőcs megszerezte mesterhármasát (3-1).

A második játékrészben mindent felrakva egy lapra, vészkapussal játszottak a vendégek, aminek meg is lett az eredménye, Covaci talált be ismét Grigoraș kapujába (3-2). Az ő kérésére a játékvezetők láthatósági mellényt adattak fel Jakab Zoltánra, aki addig piros melegítőben állt a kispad mellett. A City'us stábja is is felvette a mellényeket, mint később kiderült, a másodedzőnek kár volt, hiszen annyira indulatos volt, hogy a játékvezetők felküldték a lelátóra.

A feltüzelt vásárhelyiek tempója kifizetődött, hiszen a 35. percben Küsmödi révén kiegyenlítettek (3-3), de amikor kellett akkor tudott feljebb kapcsolni az FK, Szécsi és Szőcs passzolgatták ki a vendégek védelmét és utóbbi meglőtte negyedik gólját is (4-2).

DSCN6394

A meccs utolsó percei a Mányáé voltak, először egy labdaszerzés után, kihasználva, hogy nincs kapus, egészen a kapuig gyalogolhatott a labdával (5-3). Egy kicsivel később ő vitte be a kegyelemdöfést is, egy távoli bombát eresztett a City'us kapujába (6-3).

A 6-3-as győzelemmel az FK bejutott az elődöntőbe, ahol a Dévai Autobergamo lesz az ellenfél, az első találkozót Udvarhelyen rendezik.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."