Sport » Futsal

Habár kikapott, mégis továbbment a román futsalválogatott

Ha még egy gólt kapott volna, csak harmadik lesz a csapat. Ricardinho nem lőtte be az ötödiket.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...
GalacFK3

Megnézheted, micsoda góllal győzött az FK Galacon! (VIDEÓ)

Hősies mérkőzés volt, az utolsó percekben nyert az...

romaniaportugalia0-4
Fotó: frf.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 12., 10:30
0 hozzászólás. 

Továbbjutott a pótselejtezőre a román teremlabdarúgó válogatott, kedden Călărași-on lejátszotta az utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét Portugália ellen a 4. csoportban. A portugálok fölényesen, 4-0-ra nyertek, de az utolsó percben nagyon rezgett a léc Ricardinho akciójánál – amennyiben a portugál klasszis belőtte volna a helyzetét, a román válogatott csak harmadik lehetett volna, mind a helyszínen levő nézők, mind pedig a tévékommentátorok ereiben meghűlt a vér.

A csoport utolsóelőtti meccsén ugyanis Finnország 4-3-ra verte Lettországot, így az egy gól dönthetett volna: a román csapat így alig egy találattal jobb gólarányának köszönhetően végzett a második helyen. A finnekkel döntetlent játszottak szombaton a házigazdák, így a végső gólarány döntött, ez a románoknál 8-10, tehát -2, a finneknél 10-13, tehát -3 volt. A román válogatottban pályára lépett Szőcs László is, az FK Székelyudvarhely játékosa.

A magyar futsalválogatott Azerbajdzsánban, a 3. selejtezőcsoportban 6–1-re kikapott az utolsó fordulóban, ezzel szintén a második, pótselejtezőt érő helyen zárta a kvartett küzdelmeit. A csapatban a székelyudvarhelyi Gál István is pályára lépett.

A csoportgyőztesek kijutnak az Eb-re, a másodikok és a legjobb harmadik pótselejtezőt játszanak – a pótselejtezők szeptemberben lesznek, a párosítást július hatodikán sorsolják ki Nyonban, az Európa-bajnokság 2018 január-februárjában lesz a szlovéniai Ljubljanában.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."