Sport » Futsal

Nem sikerült döntőbe jutnia az FK-nak

Hiába parádézott Grigo, kockáztatnunk kellett, ezt használta ki a címvédő dévai együttes.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkiasi

Megnézheted az FK egyik legnehezebb meccsét (VIDEÓ)

Nagyon ambíciós együttessel csapott össze a...
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...

FK-Deva-1
FK-Déva, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 20., 19:58
0 hozzászólás. 

A Román Kupa első elődöntőjét játszotta az FK Székelyudvarhely a Dévai Autobergamo ellen. Mivel a hazai temesváriak csak 20 órakor léptek pályára elég szellős lelátók előtt játszottak a felek. A szokásos Grigoraș – Szécsi, Szőcs László, Mánya, Bíró sorral kezdett Jakab Zoltán együttese.

Szőcs előtt ugyan elég hamar adódott egy lehetőség, Robert Matei révén a dévaiak jutottak vezetéshez. Gólszerzőjüket ráadásul testvére, Cristi Matei szolgálta ki a gólpasszal. Nem ijedtek meg a korai góltól az FK játékosai, Bíró hamar egyenlített, a hosszú sarokba egy remekbe szabott lövést zúdított.

Volt egy kis kakaskodás is az első játékrészben, a meccsen végig paprikás Matei testvérek és Szécsi között, a dévaiak csapatkapitányát, Cristi Mateit és Szécsit is sárgával jutalmazta a játékvezető.

FK-Deva-2

Az első félidő hátralevő részében a dévai csapat játszott támadóbb felfogásban, de Grigoraș parádézott, halomra védte a lövéseiket. Sajnos három perccel a szünet előtt Ferreira da Costa brutálisan nagy bombájánál ő is tehetetlen volt, így az Autobergamo mehetett előnnyel a szünetre.

A második félidőben hiába támadt ki az FK, most a dévaiak válogatott hálóőre, Vlad Iancu brillírozott. Három alkalommal is egyenlíthetett volna Udvarhely, de mindhárom esetben védett Iancu, pedig kétszer Mánya, egyszer Szőcs László vezethette rá kapujára a labdát, egy az egyben.

Folytatódott a csipkelődés a csapatok között, egy szabálytalanság után elég jó helyről jöhetett szabadrúgással Déva és Mihály Zoltán hiába próbálta egy kis élcelődéssel kizökkenteni Robert Mateit, ő hidegvérrel lőtte a hálóba a pontrúgást.

FK-Deva-3

Mindent egy lapra felrakva öt mezőnyjátékossal támadt ki az FK, amit három alkalommal is ki tudott használni a dévai együttes, egyszer Obadă talált be, két esetben, Vlad Iancu távoli lövéssel vette be az üres udvarhelyi kaput.

Mihály és Bíró összjátékából utóbbinak sikerült ugyan szépítenie, ez csak 6-2 arányú végeredményhez volt elég. A másik elődöntőből kerül ki Déva ellenfele, a Temesvári Informatica és a Marosvásárhelyi City'us küzd meg egymással 20 órától.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."