Sport » Futsal

Galac legyőzte Temesvárt, így harmadik lehet az FK az alapszakaszban

Óriási csatát játszott kedden délután a két csapat, az FK egy kézdivásárhelyi győzelemmel harmadik lehet az alapszakaszban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Pál Árpád fotó: fkszekelyudvarhely.ro

Az utolsó percben egy pont lett a jutalom (videó)

Óriási gólok estek a hétfő esti FK-Temesvár...
RomaniaGruzia

Keveset játszott Szőcs a válogatottban

Csak a döntetlen jött össze a Grúzia elleni...
fkiasi2

Itt nézheted újra az FK második bajnokiját

Második bajnokiját játszotta az FK Székelyudvarhely....

fkcity8
Mányáék megingt a vásárhelyiekkel nézhetnek farkasszemet. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 15., 11:47
0 hozzászólás. 

Győzelmet aratott a Galaci United teremlabdarúgó csapata kedden este a Temesvári Informatica ellen – a 4-3-as hazai győzelem azt jelenti, hogy amennyiben az FK Székelyudvarhely megnyeri az alapszakaszbeli utolsó mérkőzését Kézdivásárhelyen, akkor megőrzi a harmadik helyét a táblázaton, így pedig minden bizonnyal a Marosvásárhelyi City us lesz az ellenfele a rájátszásban.

Több szempontból is jobb lenne a Maros-parti csapat, mint a jelenleg ötödik helyen álló és azt minden bizonnyal megtartó Dunărea Călărași. Habár a címvédőről van szó, a hétfői meccsen is láthattuk, hogy egy-két tapasztaltabbb játékost leszámítva fiatal futsalosokkal van feltöltve a vásárhelyiek kerete, az alapszakaszban oda-vissza verte az FK őket.

Nem mellékes a távolság sem, ahová utaznia kellene az FK-nek, a Duna-parti együttes ereje, az ottani sportcsarnok közönsége is számottevő – Vásárhelyre pedig egsézen biztosan több udvarhelyi szurkoló eljut majd, mint Călărași-ra.

Ehhez természetesen meg kell nyerni az FK-nak a sereghajtó Kézdivásárhely elleni idegenbeli csatát 26-án. Addig még vár egy próbatétel a csapatra, jövő hét elején Temesváron zajlik a Román Kupa négyes döntője.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."