Sport » Futsal

Galac legyőzte Temesvárt, így harmadik lehet az FK az alapszakaszban

Óriási csatát játszott kedden délután a két csapat, az FK egy kézdivásárhelyi győzelemmel harmadik lehet az alapszakaszban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
sepsifk

Újabb meghökkentő eredményt ért el az FK

Nincs itt se bunda, se semmi, amit nem lehetne érteni: ...

Ismét lesz megyei futsalbajnokság

Persze, ehhez jelentkeznikük kell a csapatoknak, de ezt...
Képernyőfotó.

Látványos volt a péntek esti sétagalopp (VIDEÓ)

És emlékezetes: a 16 éves Bálint Andor klasszikus...

fkcity8
Mányáék megingt a vásárhelyiekkel nézhetnek farkasszemet. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 15., 11:47
0 hozzászólás. 

Győzelmet aratott a Galaci United teremlabdarúgó csapata kedden este a Temesvári Informatica ellen – a 4-3-as hazai győzelem azt jelenti, hogy amennyiben az FK Székelyudvarhely megnyeri az alapszakaszbeli utolsó mérkőzését Kézdivásárhelyen, akkor megőrzi a harmadik helyét a táblázaton, így pedig minden bizonnyal a Marosvásárhelyi City us lesz az ellenfele a rájátszásban.

Több szempontból is jobb lenne a Maros-parti csapat, mint a jelenleg ötödik helyen álló és azt minden bizonnyal megtartó Dunărea Călărași. Habár a címvédőről van szó, a hétfői meccsen is láthattuk, hogy egy-két tapasztaltabbb játékost leszámítva fiatal futsalosokkal van feltöltve a vásárhelyiek kerete, az alapszakaszban oda-vissza verte az FK őket.

Nem mellékes a távolság sem, ahová utaznia kellene az FK-nek, a Duna-parti együttes ereje, az ottani sportcsarnok közönsége is számottevő – Vásárhelyre pedig egsézen biztosan több udvarhelyi szurkoló eljut majd, mint Călărași-ra.

Ehhez természetesen meg kell nyerni az FK-nak a sereghajtó Kézdivásárhely elleni idegenbeli csatát 26-án. Addig még vár egy próbatétel a csapatra, jövő hét elején Temesváron zajlik a Román Kupa négyes döntője.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."