Sport » Futsal

Már csak nevében székely rangadó az FK-Sepsi összecsapás

Székelynek igen, rangadónak sajnos nem lehetett nevezni a hétfő esti futsalmeccset. Leseperte ellenfelét az FK.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
futsal

Döntőznek az ifi teremfocisok

Május 26-28. között Kézdivásárhely ad otthont az...
devafk pika2

A dévaiaké lett a bronzérem

Már a negyedik percben kiderült, hogy nem az udvarhelyi...
fk deva 1

A harmadik helyért lépnek pályára a teremfocisok

Egy találkozón dől el a bajnoki bronz sorsa, és azt...

fksepsi1kikep
Begyűlt a közönség a hétfő esti meccsre, s szép találkozót is látott
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 27., 21:06
0 hozzászólás. 

A tavalyi idény őszén még horvát és spanyol játékosokkal teletűzdelt (akkor még ott játszott Mihály Zoltán és Grigoraș is) Sepsi Futsal ma már csak árnyéka a régi önmagának: idegenlégiósuk nincs, két igazán jó futsalost, Cornel Țicalót és Vlăduț Pavelt leszámítva a harmincas éveik végén járó Máté és Bocz, valamint fiatal háromszéki játékosok alkotják a csapatot. A másfél éve még nagy gallérral, tényleg minőségi játékosokkal érkező Sepsi most csak az első félidőben, a meccs elején volt veszélyes, igazából egy percig sem forgott veszélyben a hazai győzelem.

fksepsi1

Az FK-tól Szécsi Barna hiányzott sárgalapos eltiltás miatt, az első sorba így Miklós került fel, de a gólok sorát Mihály nyitotta. Igaz, azt megelőzően a szentgyörgyiek két kapufát is rúgtak.

fksepsi2

A vezető gólt követően egy lepattanóból Țicalo elindult és végigvitte, ezzel utoljára volt döntetlen az állás. Biró két remekbeszabott akció után duplázott, majd a játékrész végén Mánya fordult le ellenfeléről és vágta be a negyedik gólt egykori csapatának.

fksepsi3

Az FK a második félidő elején rögtön betalált: kezdésből Biró legurította Mányának, aki rátűzte, a kapufa beverte, 5-1 volt ide. Máté ugyan hamar bevágott egyet a Grigorașt váltó Kleinnak, ám az FK tovább uralta a meccset, a vendégek erejéből csak néhány kontrára futotta – igazából már lefutott mecs volt ez, amin annyi említésre méltó még történt, hogy a fiatal udvarhelyiek, Tifán, Gálfi és Boda is kaptak lehetőséget, de gólt csak Mánya lőtt a második játékrészben is.

fksepsi5

Még kétszer jött össze neki, így megérdemelt, 7-2-es győzelemnek örülhetett a székely himnuszt a meccs elején és végén is eléneklő közönség.

Az FK vasárnap fontos meccsen lép pályára a Temesvári Informatica otthonában, a március 5-i, 18 órakor kezdődő találkozót a Futsal Romania youtube-csatorna közvetíti majd.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 19. forduló

FK Székelyudvarhely–Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 7–2 (4–1)

Székelyudvarhelyi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Hanceariuc Bogdan (Jászvásár) és Meterciuc Petre (Târgu Neamț)

Gólszerzők: Mihály (6.), Biró (12., 14.), Mánya (17., 21., 26., 32.), illetve Țicalo (7.), Máté (22.)

FK: Grigoraș – Biró, Mánya, Szőcs László, Miklós. Csere: Klein – Mihály, Szőcs Lóránd, Kedei, Hadnagy, Gálfi, Tifán, Boda. Edző: Jakab Zoltán.

Sepsi Futsal: Papp – Vlăduț Pavel, Țicalo, Pulugor, Máté. Csere: Bocz, Incze, Czintos, Bartos. Edző: Farkas Attila.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."