Sport » Futsal

Megint a válogatottban bizonyíthatnak Szőcsék

Csehország ellen két meccs lesz, szerdán és csütörtökön. Az FK-nak szerencséje volt a kupa sorsolásán.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fccityus

Szőcsék nélkül ment az FK Gyergyóba

Négy meccset játszik a csapat, a válogatott Déván...
sepsifk

Újabb meghökkentő eredményt ért el az FK

Nincs itt se bunda, se semmi, amit nem lehetne érteni: ...

Ismét lesz megyei futsalbajnokság

Persze, ehhez jelentkeznikük kell a csapatoknak, de ezt...

szocslaszlo15
Szőcs sokat hozzátehet a román csapat játékához
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 08., 11:58
0 hozzászólás. 

Barátságos mérkőzéseket játszik szerdán és csütörtökön Csehországban a román teremlabdarúgó válogatott. Az FK Székelyudvarhelyből két sportoló, Szőcs László és Andrei Grigoraș kapott meghívót Robert Lupu edző-játékos keretébe, de visszakerült a sérüléséből felépült Csoma Alpár is, a Marosvásárhelyi City'us játékosa, aki egykor szép éveket töltött az udvarhelyi csapatban is.

A szerdai mérkőzés 19 órakor kezdődik Chomutovban, a csütörtökit 20 órakor játsszák Usti Nad Laben városában. Decemberben Déván csapott össze a két együttes, az első mérkőzést a csehek nyerték 9–3-ra, a másodikon a román csapat 7–0-ra győzött.

Hétfőn kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa negyeddöntőinek párosítását Bukarestben, az FK Székelyudvarhely ellenfele a másodosztályú Segesvári Pro Tineret lesz február 18-án vagy 19-én, a pontos időpont egyelőre nem ismert, csak annyi biztos, hogy a mérkőzés Segesváron lesz.

Amennyiben az FK megnyeri a találkozót, bejut a kupa négyes döntőjébe. A másik három negyeddöntőben a Dévai Autobergamo a Galaci Uniteddel, a másodosztályú Brassói Colțea a Temesvári Informaticával, a Jászvásári CSM Poli pedig a Simándi Sólymok-Marosvásárhelyi City'us találkozó nyertesével került össze, utóbbi meccset február 15-én játszák le.

Addig még hátravan az FK bajnokija is, a Jászvásári CSM Politehnica elleni idegenbeli találkozó hétfőn, február 13-án 19 órától lesz.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."