Sport » Futsal

Gálfi öt gólt rúgott, de ez sem volt elég

Sőt, van elég baj az FK háza táján: Mányát két fordulóra eltiltották, a bedobott szotyis zacsi pedig ezer lejbe fáj majd a klubnak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
devafk pika2

A dévaiaké lett a bronzérem

Már a negyedik percben kiderült, hogy nem az udvarhelyi...
fk deva 1

A harmadik helyért lépnek pályára a teremfocisok

Egy találkozón dől el a bajnoki bronz sorsa, és azt...
GalatiFK

Nézd vissza az FK galaci meccsét

A csoportelsőségért küzdött meg a két együttes...

GalfiArtur5
Fotó: FK Székelyudvarhely
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. november 04., 13:47
0 hozzászólás. 

Hatalmas csatát vívott az FK Székelyudvarhely a rivális Marosvásárhelyi City'us-szal csütörtökön este a 19 éven aluiak számára kiírt teremlabdarúgó bajnokság második fordulójában. Ahogy a felnőtt csapatok meccsein is megszokhattuk, ezen is egy kiegyensúlyozott, fordulatos meccset játszott a két gárda, végül 4-3-as első félidő után 6-5-re a vásárhelyi együttes nyert. A kispadról a Szőcs Lóránt által irányított ifi FK-ban mind az öt gólt a csapatkapitány Gálfi Artúr szerezte.

A két felnőtt csapat, az FK és a Marosvásárhelyi City'us kedden 18 órakor Vásárhelyen játszik bajnokit – sajnos sem ezen, sem pedig az azt követő, Kézdivásárhely elleni hazai bajnokin (ez november 13-án, vasárnap 18 órakor lesz) nem léphet pályára Mánya Szabolcs. Az FK játékosát ugyanis két fordulóra tiltotta el a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Temesvári Informatica elleni meccsen történt könyöklésért.

A meccsen az egyik néző által a játéktérre bedobott szotyis tasak miatt a klub figyelmeztetést kapott, illetve ezer lejt is be kell fizetnie büntetésként.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."