Sport » Futsal

Küzdelmes meccset játszott az FK

Másodjára küldhettünk volna pont nélkül haza temesvári csapatot a héten, de nem minden úgy alakult, ahogy szerettük volna.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkiasi

Megnézheted az FK egyik legnehezebb meccsét (VIDEÓ)

Nagyon ambíciós együttessel csapott össze a...
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...

fkiasi1
Szőcs László, fotó: archívum/Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 28., 20:24
0 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó 1. Liga kilencedik fordulójában a Temesvári Informaticát fogadta az FK Székelyudvarhely a városi sportcsarnokban. Jakab Zoltán együttese Grigoraș - Szőcs László, Mánya, Bíró, Szécsi összeállításban lépett pályára a tabellán három ponttal mögöttünk álló vendégek ellen.

Az első tíz percben az Informatica bizonyult veszélyesebbnek, kétszer is megtornáztatták az FK hálóőrét. Tovább bonyolódott a helyzete a hazaiaknak a 14. percben, ugyanis Mánya arcon könyökölte az ellenlábas egyik játékosát, ezért pirossal küldték le a pályáról. Egy perccel később jött a feketeleves, amikor a nagy csatákat látott Lupu a vezetést is megszerezte a temesváriaknak.

Szerencsénkre nem kellett sokat várnunk az egyenlítő találatra sem, Szőcs László eresztett meg egy lövést, ami a lábak között utat talált a hálóba. Bíró előtt az előny megszerzésére is adódott egy lehetőség a félidő végén, de lövése a lécet találta el, így döntetlen állásnál vonultak le a csapatok a szünetre.

A második játékrészt ott folytatta az FK, ahol az elsőt abbahagyta. Szőcs László indult el befelé a 22. percben, és mivel a védők kimozdultak rá, Bíró üresen maradt középen, Szőcs átadását csak be kellett pöccintenie. Ezúttal nem hibázott. A csapatok helyzetet helyzet után alakítottak ki, először Grigónak kellett bravúrral hárítania, majd Szécsi ejtését a temesvári védők a gólvonalról piszkálták ki.

Még volt egy kapufája a vendégeknek, de attól eltekintve már-már úgy tűnt, markunkban van a három pont, aztán a 36. percben Oliveira távoli lövése beakadt, ezzel egyenlített az Informatica. Hajtott ugyan mindkét együttes az utolsó percekben is, maradt a 2-2 arányú végeredmény, egy pontot sikerült itthon tartania az FK-nak.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló

FK Székelyudvarhely – Temesvári Informatica 2–2 (1–1)

Gólszerzők: Szőcs László (17.), Bíró (22.), illetve Lupu (15.), Oliveira (36.)0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."