Sport » Futsal

Az FK háromszéki játékosai vitték a prímet Szentgyörgyön

Nagyon megverte Szentgyörgyöt az FK, a háromszékieknek nagyon nem megy külföldiek nélkül.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkiasi

Megnézheted az FK egyik legnehezebb meccsét (VIDEÓ)

Nagyon ambíciós együttessel csapott össze a...
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...

sepsiFK1
Az eredmény a játék képét is tükrözi. Fotó: Sepsi Futsal
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. október 23., 19:31
0 hozzászólás. 

A sepsiszentgyörgyi meccsen a két szurkolótábor jó hangulatot varázsolt, az FK-t húsz drukker is elkísérte Háromszékre. Szentgyörgyön korábban a jelenlegi FK-ból többen is éveket húztak le, sőt onnan is származnak. Mánya Szabolcs maksai, Miklós Tamás mikóújfalusi – Andrei Grigoraș ugyan nem ottani, hanem brassói, de a szentgyörgyi csapatban több évig védett.

Ezt tette most is, hiszen az első félidő elég kiegyensúlyozott volt – a Sepsi Futsalban jelenleg nincsenek idegenlégiósok, csupa helyi, illetve környékbeli játékosból áll az együttes, de ott van még az évekig az FK-t erősítő Mihály Zoltán is. Az első gólt Miklós szerezte, de ehhez egy védő lába is kellett, a házigazdák ezt néhány perc után kiegyenlítették, a csapatkapitány Máté volt eredményes.

Az első félidő utolsó és a második első percében eset Mánya Szabolcs-gólok azonban azt jelentették, hogy az FK előnybe került és nyugodtabban játszhatott – ezt újabb gólok követték, gyakorlatileg teljesen uralta a meccset az udvarhelyi gárda. Egy percig sem volt kétséges, hogy ki nyeri meg ezt a meccset, a Sepsi Futsalnak nem sok köze volt hozzá.

Az FK következő meccse egy nagy rangadó lesz, hiszen a Temesvári Informatica jön az udvarhelyiekhez – a meccs pénteken, október 28-án 18 órától lesz a sportcsarnokban. Temesvár jobb gólarányának köszönhetően az FK előtt áll a táblázaton (pénteken 15-1-re verte Kézdivásárhelyt), amit a Călărași-on 4-2-re vereséget szenvedő Déva vezet. Ám Galac az élre ugorhat, ha hétfőn győz Jászvásáron – az FK pedig hatalmasat léphet előre, ha pénteken megveri Temesvárt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 8. forduló

Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal – FK Székelyudvarhely 1–6 (1–2)

Gólszerzők: Máté József (15.), illetve Miklós (9., 25.), Mánya (20., 21., 36.), Szőcs László (32.)0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."