Sport » Futsal

Az FK háromszéki játékosai vitték a prímet Szentgyörgyön

Nagyon megverte Szentgyörgyöt az FK, a háromszékieknek nagyon nem megy külföldiek nélkül.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
GalatiFK

Nézd vissza az FK galaci meccsét

A csoportelsőségért küzdött meg a két együttes...
FkDunarea

Így vette az első akadályt az FK (videó)

Megkezdődött a román futsal liga rájátszása az FK-nak...
futsalv

Szőcs Laci köszönte szépen… és bevágta (VIDEÓ)

Győztes gólt szerzett az udvarhelyi futsalos a...

sepsiFK1
Az eredmény a játék képét is tükrözi. Fotó: Sepsi Futsal
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. október 23., 19:31
0 hozzászólás. 

A sepsiszentgyörgyi meccsen a két szurkolótábor jó hangulatot varázsolt, az FK-t húsz drukker is elkísérte Háromszékre. Szentgyörgyön korábban a jelenlegi FK-ból többen is éveket húztak le, sőt onnan is származnak. Mánya Szabolcs maksai, Miklós Tamás mikóújfalusi – Andrei Grigoraș ugyan nem ottani, hanem brassói, de a szentgyörgyi csapatban több évig védett.

Ezt tette most is, hiszen az első félidő elég kiegyensúlyozott volt – a Sepsi Futsalban jelenleg nincsenek idegenlégiósok, csupa helyi, illetve környékbeli játékosból áll az együttes, de ott van még az évekig az FK-t erősítő Mihály Zoltán is. Az első gólt Miklós szerezte, de ehhez egy védő lába is kellett, a házigazdák ezt néhány perc után kiegyenlítették, a csapatkapitány Máté volt eredményes.

Az első félidő utolsó és a második első percében eset Mánya Szabolcs-gólok azonban azt jelentették, hogy az FK előnybe került és nyugodtabban játszhatott – ezt újabb gólok követték, gyakorlatileg teljesen uralta a meccset az udvarhelyi gárda. Egy percig sem volt kétséges, hogy ki nyeri meg ezt a meccset, a Sepsi Futsalnak nem sok köze volt hozzá.

Az FK következő meccse egy nagy rangadó lesz, hiszen a Temesvári Informatica jön az udvarhelyiekhez – a meccs pénteken, október 28-án 18 órától lesz a sportcsarnokban. Temesvár jobb gólarányának köszönhetően az FK előtt áll a táblázaton (pénteken 15-1-re verte Kézdivásárhelyt), amit a Călărași-on 4-2-re vereséget szenvedő Déva vezet. Ám Galac az élre ugorhat, ha hétfőn győz Jászvásáron – az FK pedig hatalmasat léphet előre, ha pénteken megveri Temesvárt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 8. forduló

Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal – FK Székelyudvarhely 1–6 (1–2)

Gólszerzők: Máté József (15.), illetve Miklós (9., 25.), Mánya (20., 21., 36.), Szőcs László (32.)0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."