Sport » Foci

Hát ez milyen vendéglátás?

A házigazdák büntettek, és hazaküldték a spanyolokat, akárcsak a horvátok a dánokat. Mutatjuk.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
vasas borgo

Élő közvetítés a Vasas Femina mai találkozóiról

Két találkozón lép pályára ma a Székelyudvarhelyi...
keresztur lovete 01

Megyei bajnokság: megvannak az eredmények

Szombaton négy találkozót rendeztek a megyei labdarúgó...
VASAS

Idegenben is, itthon is játszik a Vasas Femina

A nagyok Nagybányán, a kisebbek hazai pályán...

oroszspanyol2
Orosz öröm a címvédő kiejtése után.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. július 02., 16:01
1 hozzászólás. 

Az oroszországi világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében két olyan találkozót rendeztek, amelyen a továbbjutást büntetőkkel döntötték el. Az első találkozón az esélytelenebb házigazda Oroszország a spanyolokkal csapott össze. A spanyolok gólját már a tizenkettedik percben megszerezte Oroszország. Semmi szokatlan, ugyanis rengeteg öngól láttunk már ezen a vébén. Videóbírózás után, még a szünet előtt betalált a spanyol kapuba is a házigazda egy büntetőből.

Hiába rohamozott többet a spanyol együttes, nem sikerült megszereznie a győztes találatot, hosszabbítás, majd büntetőpárbaj döntött a továbbjutásról. Itt az oroszok jártak jobban, kapusuk két tizenegyest is hárított, és Uruguay, illetve Franciaország után ők kerültek be a vébé legjobb nyolc csapata közé.

Spanyolország–Oroszország 1–1 (1–1, 1–1, 1–1), tizenegyes rúgások után 3–2

460x276-comkim1

A Horvátország–Dánia találkozó egy nagyon gyors gólváltással kezdődött, már a negyedik percben 1–1 állt az eredményjelzőn, ami a legnagyobb sajnálatunkra ott is maradt 120 percig. Pedig lett volna lehetőség a horvátok előtt, azonban a 113-ik percben Modric büntetőjét védeni tudta a dán Schmeichel. Újabb gólokat csak a tizenegyes párbajban láthattunk. A horvátok kerültek ki győztesen, 3–2-re nyerték a párbajt, így ők is a negyeddöntőbe kerültek.

Horvátország–Dánia 1–1 (1–1, 1–1, 1–1), tizenegyes rúgások után 3–2

Íme, a találkozók összefoglalója:

Hétfőn 17 órától a Brazília-Mexikó találkozót rendezték a nyolcaddöntőben, este kilenc órakor a Belgium-Japán mérkőzés következik. Kedden a Svédország-Svájc és Kolumbia-Anglia összecsapások zárják a nyolcaddöntőt.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Zoley02
2018-07-03 08:44:50
Egy apró észrevétel... Nem a spanyol csapat volt a címvédő, hanem Németország (aki már a csoportkörben búcsúzott), elég lényeges különbség!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."