Sport » Foci

Székely rangadót rendeztek

Nem bírt egymással a Székelyudvahelyi FC és a Kézdivásárhelyi SE.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
vasas borgo

Élő közvetítés a Vasas Femina mai találkozóiról

Két találkozón lép pályára ma a Székelyudvarhelyi...
keresztur lovete 01

Megyei bajnokság: megvannak az eredmények

Szombaton négy találkozót rendeztek a megyei labdarúgó...
VASAS

Idegenben is, itthon is játszik a Vasas Femina

A nagyok Nagybányán, a kisebbek hazai pályán...

SzFCKezdi
Auraș tizenegyese az SzFC-Kézdin, fotó: Az SzFC hivatalos oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. április 25., 09:42
0 hozzászólás. 

A tabellán az udvarhelyiek előtt tanyázó Kézdivásárhelyi SE látogatott a Sétatéri Stadionba április 25-én, kedden. A hazaiak nagyon jól kezdték a mérkőzést, Ion Marian Auraș lövését a harmadik percben még tudta hárítani Bunduc, de egy negyed óra múlva, Vízi Tamás buktatását követően ismét Auraș nézhetett farkasszemet a kézdivásárhelyi kapussal és nem is hibázott (1-0). Auraș ezután is veszélyeztetett, de az első játékrészben nem esett több gól, 1-0 arányú SzFC vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidőben a KSE volt veszélyesebb, és a 67. percben lesérült az udvarhelyiek kapusa, Rareș Pop és a helyére felálló Filip Ricardo kapuját rögtön felavatták a vendégek, Tankó Zsolt fejelt gólt (1-1). Az 1-1-es eredmény beálltával mindkét csapat küzdött, hogy javára billentse a találkozót és bezsebelje a három pontot, a legnagyobb helyzet, az SzFC fiatal tehetsége, Györgydeák számára adódott, de bravúrral hárított Bunduc, 1-1 maradt a végeredmény.

A csapatok megtartották helyüket a 3. Liga pontversenyében, de hátradőlni még nem lehet, hiszen az eddig kevesebb mérkőzést játszó Sănătatea Darabani tovább tapadhat, a kiesőjelölt Paşcani lesz az ellenfelük a 25. fordulóban. Az SZFC április 27-én, pénteken 17 órától a tabella 5. helyezettjéhez, a Románvásári VSK-hoz látogat.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."