Sport » Foci

A hajrában hozta a meccset a Vasas (videó)

A Vasas Femina korábbi kiválóságaival felálló Borgóprundi Heniu érkezett Udvarhelyre, nem volt egyszerű dolga a hazaiaknak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
nyikokupa1

Kinek szurkolsz a körzetiben?

Hétvégén rajtol a körzeti, kattints és töltsd le a...
szfc nagyvarad1

Velük csap össze a Székelyudvarhelyi FC

Ellenfelünk lesz az FC Csíkszereda és az újonc...
nyikokupa3

Na, ki a legkeményebb a Nyikó mentén?

Kobátfalva volt a házigazdája a huszonegyedik alkalommal...

VasasBorgoprund
A hajrában sikerült nyerni, fotó: képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. április 16., 17:53
0 hozzászólás. 

Három régi kulcsemberünk, Simona Caldare, Balázs Csilla és Papp Szidónia is benne volt a Borgóprundi Heniu Székelyudvarhelyre érkező keretében, míg a Vasasnak hiányzókat: Geréd Erikát, Péter Katát és Berkeczi Emőkét kellett nélkülöznie, így aztán nem volt sétagalopp Székely János csapatának a tizenkettedik fordulóbeli mérkőzése.

Az első gólig hetvenöt percet kellett várni, Kis Anita büntetőből szerezte meg a vezetést. Öt percre rá éppen egy korábbi játékosa tört borsot a Vasas orra alá, Balázs Csilla 16 méterről bombázott az udvarhelyiek kapujába. A Vasast nem törte meg az egyenlítő gól, képes volt újítani és rohamozni a mérkőzés hátralévő részében. Ennek meg is volt az eredménye, Mădălina Marinescu egy szemfüles találattal megszerezte a vezetést, sőt Mitri Ritának is volt két nagy lehetősége, de mindkét lövése a lécen csattant, így 2-1 maradt a végeredmény.

A Vasas Femina győzelmével a tabella harmadik helyén áll, csupán három pontra vannak lemaradva Temesvári CFR-től, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak. A következő fordulóban a toronymagas esélyes, eddig hibátlan Kolozsvári Olimpia otthonába látogat a csapat0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."