Sport » Foci

Megnehezítették az éllovas dolgát

Szabadrúgásokkal sikerült otthon tartania a három pontot a bajnokaspiránsnak. Újranézheted az SzFC meccsét.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

szfcszaszhermany
SzFC-Szászhermány, fotó: az SZFC weboldala/Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. szeptember 03., 17:16
0 hozzászólás. 

Az éllovas Galaci Oțelul otthonában lépett pályára a Székelyudvarhelyi FC. A feljutásért küzdő Oțelul múlt héten egy 8-0 arányú győzelemmel mutatkozott be a 3. Ligában. Gálhidi György a Sebestyén (Ricardo Filip, 76.) – Szabó, Székely, Tankó, Balázsi, Kicsi, Czimbalmos, Csifó, Modra (Katona, 86.), Urbán (Györgydeák, 77.), Ribarics kezdőt küldte pályára, akik egyenlő ellenfelei voltak a hazaiaknak. A teljes mérkőzést, ide kattintva lehet megtekinteni.

A harmincadik percben megszerezte a vezetést ugyan a galaci együttes, Ribaricsnak percek kellettek csupán az egyenlítéshez. A második játékrészben sem volt nagy a különbség a két csapat között, Ribarics és Modra előtt is adódott lehetőség az udvarhelyieknek, de mindkét helyzet kimaradt, míg a túloldalon Stoian vált nyerőemberré, két szabadrúgást is bevarrt Sebestyén hálójába.

Az Oțelul 3-1-re verte meg az SzFC-t, így továbbra is vezetik a bajnokságot a szintén mindkét mérkőzését megnyerő Sporting Liești előtt. Az SzFC a tizenharmadik helyen áll, egyelőre pont nélkül, szombaton szintén galaci csapattal mérkőznek, a sereghajtó Metalosport érkezik a Sétatéri Stadionba, ők mindkét találkozójukon 8-0 arányú zakót kaptak.

A székely rangadón az FK Csíkszereda 5-0-ra verte a kézdivásárhelyi csapatot, így előbbi a negyedik helyre kapaszkodott fel, utóbbi a tizedik helyre csúszott vissza.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."