Sport » Foci

Vereséggel kezdett az SzFC

Elkezdődtek a román labdarúgó 3. Liga küzdelmei. Öt perces rövidzárlat okozta az udvarhelyiek vesztét.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
nyikokupa1

Kinek szurkolsz a körzetiben?

Hétvégén rajtol a körzeti, kattints és töltsd le a...
szfc nagyvarad1

Velük csap össze a Székelyudvarhelyi FC

Ellenfelünk lesz az FC Csíkszereda és az újonc...
nyikokupa3

Na, ki a legkeményebb a Nyikó mentén?

Kobátfalva volt a házigazdája a huszonegyedik alkalommal...

SzfcSzaszhermany
SzFC-Szászhermény, fotó: SzFC.ro/Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. augusztus 27., 16:34
0 hozzászólás. 

Az előző idényben feljutásért küzdő Szászherményi FC volt az első erőpróbája az SzFC-nek, Gálhidi György edző csapatának. A sétatéri pályára körülbelül 150-en látogattak ki szombat délután. A Székelyudvarhelyi FC keretében kevés volt az ismerős név, elég nagy vérfrissítésen ment keresztül a csapat nyáron, Sebestyén – Szabó (46., Kicsi), Székely, Csíki, Modra, Tankó, Györgydeák, Balázsi, Csifó (70., Urbán), Czimbalmos, Ribarics kezdőcsapattal léptek pályára.

A múlt idényben remekelő Czimbalmos veszélyeztetett a mérkőzés elején, de helyén volt a vendégek kapusa, aztán Tankó ápolása miatt a herményiek emberelőnyben játszhattak, és Râchișan révén meg is szerezték a vezetést.

A szünet után a hazaiak visszajöttek a meccsbe, Modra 18 méterről elvállalt lövése talált utat a kapuba. Ezután sajnos a hazai pályán játszó SzFC összeomlott, 5 perc alatt Ungurean, Mîndru és Prejmerean is betalált Sebestyén hálójába, sőt a 75. percben bevitte a kegyelemdöfést is Stângă, így 5-1 arányban veszítette el a szezon első bajnokiját az SzFC.

Az első forduló után a tabella hátsó felében fognak tanyázni az udvarhelyiek, a másik két székely gárda, mind az FK Csíkszereda, mind a Kézdivásáhelyi Sportegyesület 2-2-es döntetlennel kezdett. A herményi csapat nem fogja vezeti a pontvadászatot, hiszen a galaci Oțelul 8-0-ra verte a városi rivális Metalosport csapatát.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."