Sport » Foci

Vereséggel kezdett az SzFC

Elkezdődtek a román labdarúgó 3. Liga küzdelmei. Öt perces rövidzárlat okozta az udvarhelyiek vesztét.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

SzfcSzaszhermany
SzFC-Szászhermény, fotó: SzFC.ro/Barabás Ákos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. augusztus 27., 16:34
0 hozzászólás. 

Az előző idényben feljutásért küzdő Szászherményi FC volt az első erőpróbája az SzFC-nek, Gálhidi György edző csapatának. A sétatéri pályára körülbelül 150-en látogattak ki szombat délután. A Székelyudvarhelyi FC keretében kevés volt az ismerős név, elég nagy vérfrissítésen ment keresztül a csapat nyáron, Sebestyén – Szabó (46., Kicsi), Székely, Csíki, Modra, Tankó, Györgydeák, Balázsi, Csifó (70., Urbán), Czimbalmos, Ribarics kezdőcsapattal léptek pályára.

A múlt idényben remekelő Czimbalmos veszélyeztetett a mérkőzés elején, de helyén volt a vendégek kapusa, aztán Tankó ápolása miatt a herményiek emberelőnyben játszhattak, és Râchișan révén meg is szerezték a vezetést.

A szünet után a hazaiak visszajöttek a meccsbe, Modra 18 méterről elvállalt lövése talált utat a kapuba. Ezután sajnos a hazai pályán játszó SzFC összeomlott, 5 perc alatt Ungurean, Mîndru és Prejmerean is betalált Sebestyén hálójába, sőt a 75. percben bevitte a kegyelemdöfést is Stângă, így 5-1 arányban veszítette el a szezon első bajnokiját az SzFC.

Az első forduló után a tabella hátsó felében fognak tanyázni az udvarhelyiek, a másik két székely gárda, mind az FK Csíkszereda, mind a Kézdivásáhelyi Sportegyesület 2-2-es döntetlennel kezdett. A herményi csapat nem fogja vezeti a pontvadászatot, hiszen a galaci Oțelul 8-0-ra verte a városi rivális Metalosport csapatát.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."