Sport » Foci

Még egy meccs, aztán élesben megy minden az SzFC-nél

Legyűrte a negyedosztályú Bardócot is a Gálhidi-gárda, de jövő héten már kemény csata vár a legényekre.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

szfckezdivasrhely
Fotó: SzFC.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 17., 11:15
0 hozzászólás. 

Az FC Székelyudvarhely harmadosztályú labdarúgó csapata újabb felkészülési találkozót játszott szerdán délután, a Gálhidi György által vezetett SzFC-nek a Kovászna megyei bajnokságban játszó Bardóci Prima volt az ellenfele. Az udvarhelyiek 3-0-ra győztek, a gólokat Modra Lehel, Chirlejan Petruț és Katona Arnold szerezték.

Az SZFC legközelebb szombaton játszik, a harmadosztályba frissen feljutott Kézdivásárhelyi KSE otthonában lép pályára – a kézdivásárhelyi csapatot a múlt hét végén idehaza 3-1-re verték meg az udvarhelyiek. A keret alakul, de még nem végleges, több labdarúgó (például az említett Chirlejan) próbajátékon van a klubnál.

A harmadosztályú bajnokság menetrendjét szerdán sorsolták ki, a három székelyföldi csapat, tehát az SzFC, az FK Csíkszereda és Kézdivásárhely az 1-es számú csoportba kerültek, akárcsak tavaly, az ellenfelek nagyrésze ismerős lehet a csapatnak és a szurkolóknak, de olyan csapat is lesz, mint például a nagymúltú, néhány évvel ezelőtt még a bajnokság legfelsőbb osztályát is megnyerő Galaci Oțelul. A csődbe ment együttes Oțelul Suporter Club néven nevezett be a 15 csapatos bajnokságba, az SzFC már a második fordulóban odalátogat, a Hargita megyei rangadó, a Csík-Udvarhely összecsapás a 11. fordulóban lesz a megyeszékhelyen.

A Székelyudvarhelyi FC hazai pályán kezd az első fordulóban: a szombaton, augusztus 26-án 18 órától kezdődő mérkőzésen a feljutásért idén is harcoló Szászhermányi FC lesz az ellenfele.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."