Sport » Foci

Gólt sem kapott a Vasas, úgy lett bajnok

Esélyt sem adott ellenfeleinek a Vasas U15-ös csapata a hétvégén lezajlott bajnoki döntőn.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
meszarosalpar2

Mészáros Alpár: a harmadosztály totálisan más, mint a normális foci

Az SzFC új edzője Mészáros Alpár, aki...
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

u15bajnokcsapat
Fotó: Vasas Femina Facebook-oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. július 03., 09:39
0 hozzászólás. 

Megnyerte az U15-ös korosztály országos bajnoki döntőjét Székelyudvarhelyen a Vasas Femina csapata. A tizenkét csapatos bajnoki döntő tornát a hét végén tartották a műgyepes pályán és a sétatéri stadionban, az együtteseket négy hármas csoportba sorsiolták.

A Székely János által edzett Székelyudvarhelyi Vasas Femina korosztályos csapata pénteken a Real Craiovát 5–0-ra, a Bukaresti Fair Playt pedig 6–0-ra verte, ezzel csoportelső lett. A legjobb négy között szintén mindhárom meccsét nyerte az együttes. Szombaton két találkozó volt: a Temesvári CFR-t 2–0-ra, a Târgoviște-i ISK-t pedig 4–0-ra verte az udvarhelyi gárda.

Vasárnap a Kolozsvári Olimpiát 1-0-ra győzte le a csapat, ezzel megszerezte a korosztály első bajnoki címét Székelyudvarhelynek.

A hét végén Székelyudvarhelyre látogatott Răzvan Burelanu, a Román Labdarúgó-szövetség elnöke, aki az U15-ös lánybajnokságon kívül tiszteletét tette a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület rendezvényén is – a Hargita és Heves megye labdarúgó-egyesületei közötti kapcsolatnak köszönhetően a két megye U15-ös és U17-es válogatottja, valamint az U17-es lányválogatottja is összecsapott. Răzvan Burelanu találkozott az egyesület vezetőségével, illetve megbeszélése volt Székelyudvarhely polgármesterével is.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."