Sport » Foci

Gólt sem kapott a Vasas, úgy lett bajnok

Esélyt sem adott ellenfeleinek a Vasas U15-ös csapata a hétvégén lezajlott bajnoki döntőn.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

u15bajnokcsapat
Fotó: Vasas Femina Facebook-oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. július 03., 09:39
0 hozzászólás. 

Megnyerte az U15-ös korosztály országos bajnoki döntőjét Székelyudvarhelyen a Vasas Femina csapata. A tizenkét csapatos bajnoki döntő tornát a hét végén tartották a műgyepes pályán és a sétatéri stadionban, az együtteseket négy hármas csoportba sorsiolták.

A Székely János által edzett Székelyudvarhelyi Vasas Femina korosztályos csapata pénteken a Real Craiovát 5–0-ra, a Bukaresti Fair Playt pedig 6–0-ra verte, ezzel csoportelső lett. A legjobb négy között szintén mindhárom meccsét nyerte az együttes. Szombaton két találkozó volt: a Temesvári CFR-t 2–0-ra, a Târgoviște-i ISK-t pedig 4–0-ra verte az udvarhelyi gárda.

Vasárnap a Kolozsvári Olimpiát 1-0-ra győzte le a csapat, ezzel megszerezte a korosztály első bajnoki címét Székelyudvarhelynek.

A hét végén Székelyudvarhelyre látogatott Răzvan Burelanu, a Román Labdarúgó-szövetség elnöke, aki az U15-ös lánybajnokságon kívül tiszteletét tette a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület rendezvényén is – a Hargita és Heves megye labdarúgó-egyesületei közötti kapcsolatnak köszönhetően a két megye U15-ös és U17-es válogatottja, valamint az U17-es lányválogatottja is összecsapott. Răzvan Burelanu találkozott az egyesület vezetőségével, illetve megbeszélése volt Székelyudvarhely polgármesterével is.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."