Sport » Foci

Nem marad a dunaszerdahelyi futballcsapatnál László Csaba

Lejárt a szerződése, alig több mint félév után távozik az udvarhelyi futballedző. Marco Rossi lehet az utóda.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

LaszloCsabaDAC
Fotók: Dac.sk
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. június 09., 11:08
0 hozzászólás. 

Nem hosszabbítanak László Csabával a felvidéki csapatnál, ezt közölte a DAC honlapja. Az udvarhelyi származású futballedző 2016 októberében került a DAC-hoz, húsz bajnoki- és két kupamérkőzésen irányította az együttest, amellyel a bajnokságban a hetedik helyen zárt, míg a Szlovák Kupában a negyeddöntőig menetelt. Az edző nagy élményekkel gazdagodhatott a DAC-nál töltött korszakában, hiszen az örök rivális Slovan Bratislavát is legyőzte csapatával. 

 

„Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy Csabára bíztuk az A–csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette a feladatot, mellyel a klubunkhoz érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz" – idézi a csapat honlapja Világi Oszkárt, a klub tulajdonosát, majd megjegyzi, hogy a csapat új edzője minden bizonnyal a Budapest Honvédtól távozó Marco Rossi lesz, aki a Honvéddal óriási meglepetésre megnyerte a magyar bajnokságot.

LaszloCsabaDAC2

László Csaba 2004 januárjában lett a magyar labdarúgó válogatott pályaedzője Lothar Matthauss mellett, majd a Ferencváros vezetőedzője lett. Jelzett év őszén az UEFA-kupa csoportkörébe vezette az együttest. Ezt követően Skóciába szerződött, ahol az év menedzserének választották 2009-ben a Hearts of Midlothian edzőjeként (harmadik helyen végzett a Celtic és a Rangers mögött). Volt a belga Charleroi edzője, de Uganda és Litvánia szövetségi kapitánya is, a DAC előtt az MTK-nál dolgozott. A budapesti klub az őszt a másodosztályban kezdi, ugyanis a bajnokság végén kiesett az NBI-ből.

László Csaba tavaly nyár óta Székelyudvarhely egyik sportnagykövete.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."