Sport » Foci

A végjátékban jött a csoda

Hiába fújt nyilvánvalóan ellenük a játékvezető, ez csak feltüzelte az SzFC játékosait.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

DSCN6313
Györgydeák húzza meg, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 14., 19:48
0 hozzászólás. 

A Galaci Metalosport volt a Székelyudvahelyi FC ellenfele a labdarúgó 3. Liga 23. fordulójában. A Sétatéri Stadionban rendezett találkozóra a Sebestyén – Pál, Panait, Bálint Róbert, Csíki, Bálint Rajmond, Silion, Györgydeák, Antal (Bagoly), Kicsi (Demény), Czimbalmos (Péter) kezdőtizenegyét küldte pályára Vágó Attila.

A mérkőzés elején több hibát is vétett az SzFC, így a vendégek előtt adódott több lehetőség, a szerencsének is köszönhetően egyszer sem tudták eltalálni a kaput. „Spori, szimulált, azt hiszi, színházban van, Latabár Kálmán" – kiáltott Cristian Moldoveanu bírónak Vágó, de a játékvezetőt ez sem hatotta meg és továbbra is nyilvánvalóan fújt a galaciak javára.

Az első kaput eltaláló hazai lövést Kicsi zúdította rá, de a galaci kapus gond nélkül hárított. A negyvenedik percben Silion is megdolgoztatta a hálóőrt, akinek most bravúr kellett a hosszúfelsőbe tartó bomba védéséhez. Kicsi továbbra is remekül játszott, a szélről befelé cselezve teremtett magának lehetőséget, de a lövése kevéssel elkerülte a kaput, így gólnélküli állásnál vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőre Antalt a múlt héten megsérülő Bagoly váltotta. A játékrész elején a galaciak vezettek kontrát, a csatáruk szemtől szemben maradt Sebestyénnel, akinek hatalmas ziccert sikerült bravúrral kivédenie. A hazaiak szépen kidolgozott akciókkal többször is eljutottak a kapuig, először Czimbalmos lövését védte a galaci kapus, majd a múlt héten debütáló Györgydeák nagyszerű emelését Bálint Rajmond fejelte fölé.

A galaciak hiába indították leshelyzetben a társakat, hiába értek kézzel a labdához, a sepsiszentgyörgyi bíró sípja néma maradt, de akárhányszor dobták fel magukat, „lelkiismeretesen" ítélt szabálytalanságot a javukra. A lelátóról hatalmas búgatás fogadta a döntéseit.

A meccs végjátékában jött a csoda. Az SzFC játékosait talán még motiválta is a bíró nyilvánvaló részrehajlása, és egy jó kontratámdás után Panait ívelt be középre remekül Bálint Rajmond elé, aki a hálóba juttatta a játékszert, kiharcolva az 1-0-ás végeredményt és a három pontot.

Az SzFC következő mérkőzését április 22-én, szombaton 17 órától, az Avântul Valea Mărului otthonába látogatnak.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."