Sport » Foci

Az utolsó pillanatokban nyert az SzFC

Ilyet még nem láttunk. A partjelzőnek hála, hogy leküldték a két sárgát kapó barcarozsnyói játékost.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

DSCN6332-001
Nehezen, de meglett, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 05., 19:12
0 hozzászólás. 

Vadonatúj szerelésben lépett pályára az SzFC szerda délután a Barcarozsnyói Olimpic Cetate ellen a Sétatéri Stadionban. Vágó Attila a Sebestyén – Pál, Panait, Bálint Róbert, Csíki, Bálint Rajmond, Kicsi, Györgydeák, Silion, Bagoly (Antal), Czimbalmos (Péter) kezdőtizenegyet küldte pályára.

Bár komolyabb lövésig nem jutottak el a vendégek, ők domináltak az első húsz percben, az udvarhelyiek Sebestyénnek és sokszor a szerencsének is köszönhették, hogy megúszták a kritikus periódust kapott gól nélkül.

DSCN6305

Kicsi révén mégis előttük adódott a legnagyobb lehetőség, egy elveszettnek tűnő előreívelést szedett össze, a tizenhatoson belül megcsinálta a lövőcselt is, de a nehéz szögből kapura zúdított lövése a felsőlécen csattant.

A második játékrész több izgalmat hozott, az első helyzet Bálint Rajmond előtt adódott, egy szabadrúgás után került elé a labda, amit centikkel pöckölt a kapu mellé.

A félidő közepén Bagoly kapott egy nagyot és maradt a földön, nem is tudta folytatni a játékot, így Antal érkezett a helyére.

DSCN6328

A 70. percben egy olyan barcarozsnyói játékos kapott sárgalapos figyelmeztetést, akinek már az első játékrészből volt egy, viszont a bírónak ez nem volt feljegyezve. A hazaiak szerencséjére a partjelzőnek igen, így egy hosszasabb egyeztetés után villant a piros, a vendég játékos mehetett zuhanyozni.

Az SzFC játékosai, még ha nem is kitámadva, de végig domináltak, viszont a lehetőségeiket nem tudták gólra váltani. A 87. percben aztán sikerült a vendégek hálójába kotorni a labdát, ám les miatt nem adták meg a gólt.

DSCN6326

Úgy tűnt, hogy az emberelőnyben játszó udvarhelyieknek nem sikerül itthon tartani a három pontot, amikor a hosszabbításban szabadrúgáshoz jutott az SzFC. „Koncentrálj, Silion, ez az utolsó lehetőség!" – kiáltott a partvonal mellől Vágó, a pontrúgást elvégző játékosnak. Silion koncentrált is, nagyszerű beívelését Csíki Dénes fejelte a barcarozsnyóiak kapujába. „Nu se poate, nu se poate!" – mondta társának az egyik vendég játékos.

Csíki gólja 1-0 arányú győzelmet és a három pontot jelentette az SzFC-nek, ezért a közönség felállva tapsolta meg a találatot és a fiúk játékát. Sok idejük nem lesz a pihenésre az udvarhelyieknek, hiszen szombaton 17 órától a Sportul Chișcani otthonában kell helytállniuk.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."