Sport » Foci

Tovább robog a Vasas-vonat

Későre sikerült megtörnie a gólcsendet a Vasas Feminánank, de akkor nagyon.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

DSC1691
Vasas-öröm, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. április 02., 13:06
0 hozzászólás. 

Târgoviște volt a Vasas Femina ellenfele a vasárnap délelőtti bajnokin. Székely János edző a KajtárCaldare, Péter, Kiss, Krall, Geréd, Papp (György), Dávid, Benő (Berkeczy), Marinescu (Tóásó), Bíró (Kecseti) kezdő tizenegyet küldte pályára a szikrázó napsütésben.

A meccs elején folyamatosan támadt a Vasas, de lövésig nem jutottak el, Papp Szidi messziről szúrt rá egyet, de a vendég kapusnak nem kellett közbelépnie. A legnagyobb helyzet mégis az ifjúsági válogatottból visszatérő Geréd előtt adódott. Az ellenfél védői közül valaki beragadt, így a lest elkerülve ívelhettek a kapussal szemtől szemben maradó középpályás elé, de ő nem tudta eltalálni a labdát.

DSC 1686

A félidő végén megtört a jég, a félpályától rúghatott szabadrúgást Krall. Előreívelését Papp Szidi remekül kezelte le és habozás nélkül vágta be a rövidfelsőbe (1-0). „Na, még hatot!" – kiáltottak be a lelátóról. A Vasas lányok a gól után vérszemet kaptak, Bíró Enci kapott egy remek kiugratást, amit végig vezethetett, majd a kapus mellett elgurítva talált be a hosszúalsóba (2-0).

A második játékrészre mintha kicsit elfáradt volna az udvarhelyi együttes, Târgoviște csapata pedig éledezett, de ők sem tudtak veszélyes lövésig eljutni. Ezért Krall szinte büntetett is, 10-20 centivel a kapu fölé lőtt egy szabadrúgásból. „Szelektív a látása" – mondták a bíróra a lelátóról, miután néma maradt a sípja egy elég egyértelmű vendég szabálytalanságnál.

DSC 1629

Az udvarhelyiek a második félidőben is megrázták magukat. Papp Szidi lódult meg a partvonal mellett, és centerezésére a hosszú oldalon érkező, csereként beálló Kecseti csapott le, majd be is pöckölte a rövidbe (3-0).

Több igazán nagy helyzetet nem hozott a találkozó, így a Vasas Femina 3-0 arányban diadalmaskodott, és hatalmas lépést tett a kiesés elkerülése felé.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."