Sport » Foci

Kétes partjelzői ítélettel nyert Bákó

Körülbelül azonos játékerőt mutatott a két gárda, de végül nem sikerült megállítani a tovább robogó bákói vonatot.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
franciahorvatdonto

Így nyerték a vébét a franciák (videóval)

Véget ért a horvát álom, miután kikaptak a...
belgiumbronz

Nézd meg, hogy került érem a nyakukba

Története legjobb eredményét érte el Belgium,...
franciabelgium

Lemaradtál az elődöntőkről?

Eldőlt, hogy melyik két csapat játszik a...

DSC 1425
SzFc-Bákói Aerostar, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 25., 18:22
0 hozzászólás. 

A nagyszerű formában lévő, zsinórban öt győztes meccset maga mögött tudó Bákói Aerostar volt az éledező Székelyudvarhelyi FC ellenfele a labdarúgó 3. Liga tizenkilencedik fordulójában. Vágó Attila csupán kapusposzton változtatott a két hete meccset nyerő együttes keretén, így a SebestyénPál, Panait, Szőlősi (Péter), Bálint Róbert, Antal (Mátyás), Csíki, Silion, Bálint Rajmond, Bagoly, Czimbalmos sor állt fel.

A kemény fizikai harc nem volt túl látványos. Először az udvarhelyiek előtt adódott lehetőség, Czimbalmos szemfülesen elcsípett egy labdát, amivel a kapuig roboghatott, de a nyakán lévő védő kellően tudta zavarni ahhoz, hogy fölébikázza.

A test-test elleni küzdelemben Bálint Rajmond el is veszítette a fejét egy szituációnál, kicsit odarúgott egy földön fekvő bákóinak. Szerencsére megúszta egy sárgával. Szőlősi is besárgult, utánanyúlt egy kiugró csatárnak egy nagy lehetőségüket megakadályozva ezzel.

Silion többször veszélyeztetett, egy centerezés után levett labdát állítgatás nélkül rábombázott, az 15 centivel elkerülte a kaput. „A csapat azért csak fejlődött" – hangzott el a lelátón, sajnos az eredményjelzőn nem mutatkozott meg az SzFC fölénye.

Silion ott kezdte a második játékrészben, ahol abbahagyta. Nagyon nehéz szögből rúgott szabadrúgása a felsőkapufán csattant. A második félidőre a vendégek is megrázták magukat, a játékrész nagy részében egy árnyalattal jobban játszottak az udvarhelyieknél. A legnagyobb helyzetük egy kontra után adódott, Sahru vezethette rá Sebestyénre, aki nagyszerűen lépett ki és bele is kapott a bákói lövésébe.

A játékvezető és asszisztensei rengeteg helyzetben a vendégek javára fújtak. Egy alkalommal előszabály után roboghatott volna tovább Antal, akkor viszont megállították a játékot. A 84. percben Chirilă fejelt Sebestyén kapujára, és a gólvonal körül pattogott a labda, amikor kivágta onnan egy udvarhelyi védő, de a partjelző tanácsára megadta a találatot a játékvezető (0-1).

A hátralévő időben hiába hajtott már a hazai együttes, 0-1-re elveszítette a párharcot, így ők sem tudták megállítani a negyedik helyét bebiztosító Aerostart. Az SzFC jövő szombaton a Sporting Liești otthonába látogat.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."