Sport » Foci

Simán hozta hazai meccsét a Vasas

Joggal bízhatunk a bennmaradásban, hiszen a több kulcsjátékosát nélkülöző Vasasnak nem okozott gondot Craiova legyőzése.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

DSC1411
Vasas Femina-Craiova, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 24., 14:16
0 hozzászólás. 

A női labdarúgó Szuperliga 14. fordulójából hozták előre a Vasas Femina meccsét péntek délelőttre, az ellenfél a negyedik helyen tanyázó Real Craiova volt a műgyepes pályán. Székely János edző a Kajtár (Menyhárt) – Caldare, Berkeczi, Kiss, Papp, Dávid (Tóásó), Bíró, Tamás, Bizsi, Marinescu, György (Márkon) kezdő tizenegyet küldte pályára a ragyógó napsütésben.

A vendégcsapat játékosai eléggé megijedtek a Vasas-lányoktól, Papp előtt már öt perc után adódott egy lehetőség, majd Dávid egy jól csapódó szabadrúgással vétette észre magát, de mindkét lövésnél a kapu fölött hagyta el a játékteret a labda.

Pontrúgásokból Kiss veszélyeztetett több alkalommal, de vagy a kapusnak, vagy a védőknek folyamatosan sikerült menteniük, egészen a 25. percig, amikor Dávid szögletből való centerezését Caldare piszkálta be a Real kapujába (1-0).

DSC 1421-001

Néhány perccel később Marinescu kapott egy remek kiugratást, amivel a kapuig roboghatott és higgadtan lőtte el a kimozduló kapus mellett (2-0). Dávid előtt is adódott még egy lehetőség a háromgólos előny kialakítására, de a vendégek kapusa remekül nyújtózott, így kétgólos fölénnyel vonulhattak szünetre a Vasas-lányok.

„Gyertek, csajok még rúgjunk hármat!" – bíztatta Caldare a második játékrészre kivonuló udvarhelyieket. A félidő elején úgy tűnt, Craiova is megérkezett a mérkőzésre, több veszélyes helyzetük volt, de Caldare és Berkeczi remekül állták a sarat hátul, és ha nekik nem sikerült, akkor Kajtár volt a helyén.

DSC 1410

Akkor tört meg a jég, amikor a remekül helyezkedő György Anna, akit addig az ellenfél vaskosabb játékosai rendre elsodortak, egy bedobás után maga elé tette a labdát és könyörtelenül vágta a hosszú felsőbe (3-0). Ezután ő volt az, aki körülbelül 25 méterre a vendégek kapujától kiharcolt egy szabadrúgást, amit Dávid gólra is váltott (4-0).

A több kulcsjátékosát (Geréd, Péter, Krall) is nélkülöző, remekül játszó Vasas 4-0 arányban hozta a találkozót. Legközelebb április 2-án lépnek pályára a lányok, az ISK Târgoviştét fogadják.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."