Sport » Foci

A Bajnokok Ligájában indulna a székelyföldi csapat

Stadionépítésről is szó van, sőt Adrian Mutut is leigazolnák a Hargita megyei együtteshez.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
foci-felhivas-kikep

Kiskrapek, focira fel!

Kicsi focistákat toboroz a Székelyudvarhelyi FC...
VasasBorgoprund

A hajrában hozta a meccset a Vasas (videó)

A Vasas Femina korábbi kiválóságaival felálló...
gyorgydeak-apor

Elégedett a játékkal az SzFC edzője

Volt szép győzelem, hősies döntetlen...

TrollFocilogoVarsagmezenalul
A TrollFoci logója a mez alján van
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 22., 12:36
2 hozzászólás. 

Felkerült a körzeti bajnokságban szereplő Székelyvarsági Tartód SE mezére a TrollFoci logója, a játékosok a mezszám alatt ezentúl ezt is viselik. A labdarúgás humoros oldalát blogjukon és Facebook-oldalukon folyamatosan űző adminok egyike – nyáron velük találkozhattunk a Kalonda-tetőn – a Székelysportnak közölte a tudnivalókat.

A TrollFoci most sem hazudtolta meg magát, nagyon komoly közölnivalóval állt a sportszerető közvélemény elé.

,,A logó tervünk első lépése. Köztudott, hogy a TrollFoci által rengeteg pénzt kerestünk. Ennek egy részét, nagyjából 100 millió eurót szeretnénk befektetni Székelyvarság csapatába. Terveink közt szerepel az is, hogy pár éven belül ez a csapat a BL-ben induljon. A támogatni kívánt csapat kiválasztása sem volt nehéz. Első szempontunk a szurkolók száma volt, ami ma is nagyobb, mint az MB1 átlag-nézőszáma.

A következő szempont a helyszín volt, ami azért fontos, mivel egy 40 ezres stadiont is szeretnénk építeni a csapat számára. Erre a legmegfelelőbb hely Székelyvarság. Csak arra kell vigyáznunk, hogy János bácsi sarjújában ne tegyünk kárt, de ebben a kérdésben egyeztetünk majd az építő céggel. Ugyanakkor terveink közt szerepel Adrian Mutu leigazolása is, aki tavaly Marosvásárhelyen töltött egy évet, hogy megtanulhassa, miként ejtik ki a VÍZ szót magyarul. Ugyanis, ő csak vízhordozónak jönne a csapathoz.

Igazából játékosokra nincs szükség. A székelyvarsági csapat és a szurkolók nagy egységet alkotnak. Ott a szurkolók is annyira ismerik a hazaiak játékát, hogy sérülés, eltiltás esetén bármely szurkoló helyettesíteni tudja bármely játékost.''2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
levi712
2017-03-22 17:48:45
Hulyesegeket irogattok itt de hetvegi korzeti bajnoksag eredmenyeit elfelejettetek kiirni
avatar
pityipalko
2017-03-23 10:05:18
re:
ez nem hulyeseg...kerdezd meg a varsagi alpolgarmesternek a nagyobbik fiat...s amugy a szekelyhon.ro-n kiirtak az eredmenyeket

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."