Sport » Foci

Mentőhelikopter szakította meg az SzFC bajnoki meccsét

Egy gólt rúgtak az udvarhelyiek, kettőt a bákóiak, szerencsére utóbbiak egyet a saját kapujukba.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

mentohelikopter
Mentőhelikopter a pályán, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 11., 18:02
0 hozzászólás. 

A rossz idő ellenére is sokan látogattak ki az SzFC tavaszi idényének első hazai mérkőzésére szombat délután. A Tamás – Pál, Panait, Szőllősi, Bálint Róbert  Antal, Csíki, Silion, Bálint Rajmond  Bagoly, Czimbalmos kezdő tizenegyet küldte pályára Vágó Attila a Bákói SC ellen.

Az első játékrész elején nem találta magát a hazai csapat, sok felesleges cselezést és rossz átadást láthattunk tőlük, aztán a hetedik percben Panait buktatta a vendégek cselező támadóját a tizenhatoson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Alexandru Tătaru hidegvérrel értékesített.

Jól jött az ébresztő az udvarhelyieknek, Silion kétszer is nagy helyzetbe került, először a centerezése pattant rá a felső kapufára, a második alkalommal pedig mellé lőtt. A játékvezetők feltűnően a vendégek javára fújtak, több lest, köztük egy majdnem egy méterest is továbbengedtek.

Egy fél óra elteltével Bagolynak sikerült becseleznie magát a vendégek kapuja elé, és a hosszúra eleresztett lövése a hálóban kötött ki. A gólról a közönség nagy része lemaradt, hiszen mindenki a pálya felé érkező mentőhelikoptert figyelte, ami aztán le is szállt a pálya szélére. Emiatt tíz perces kényszerszünet következett, ami után visszajöttek a játékosok, de az első félidőben nem történt már említésre méltó jelenet.

A kényszerpihenő miatt 5 percre lefaragott szünet után sokkal támadóbb szellemben léptek pályára az SzFC játékosai. Bagoly, Czimbalmos és Silion előtt is több lehetőség adódott, de egészen a 62. percig nem tudták kihasználni ezeket. Akkor Czimbalmos egy védővel a nyakán roboghatott a kapu felé, a védő kézzel ért a labdába, ezt is továbbengedte a játékvezető, de a bákói játékos szerencsétlenül piszkált a játékszerhez, és saját kapujába gurította azt.

Ezután estek-keltek és visítoztak a bákóiak reménykedve abban, hogy újabb büntetőhöz vagy egy pontrúgáshoz jutnak. A bírók továbbra is nekik fújtak. „Băi, hoțule, nem volt kint'", „De kint volt!", „Hagyjad, legalább jót kiabáltunk!" – hangzott el a következő beszélgetés a nézőtéren egy kérdéses szituáció után. Nem csak a nézők, de a csapat edzője is hangos volt, Vágó teli torokból üvöltötte a játékosoknak a teendőket.

Silion és Bálint Rajmond lehozásával megváltozott a játék képe, egy kicsit megszakadt a hazaiak középpályája, de sikerült megtartani az egy gólos vezetést, így 2-1 arányú győzelmükkel itthon tartották a három pontot. A következő fordulóban szabadnapos az SzFC, legközelebb március 25-én lép pályára, a szintén bákói Aerostar csapata látogat a Sétatéri Stadionba.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."