Sport » Foci

Nyerhetett volna az SzFC Románvásáron

Az újjáalakított csapat majdnem elhozta a három pontot Románvásárról.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

szfcbalintrajmond
Győzhetett volna a csapat, jövő szombaton erre újabb esély kínálkozik. Fotó: archív / SzFC.ro
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. március 03., 17:59
0 hozzászólás. 

A tavaszi szezon első mérkőzését játszotta az edzőváltás utáni Székelyudvarhelyi FC a Románvásári VSK otthonában. Vágó Attila gárdája jelenpillanatban a 3. Liga tizennegyedik helyén áll, de a tavaszi szezonra sok poszton felfrissült a keret.

Varró – Pál, Panait, Szőlősi, Bálint Róbert – Silion, Csíki, Bálint Rajmond, Antal – Bagoly, Czimbalmos összeállításban léptek pályára a vendégek. Az első félidőben nem játszott olyan jól a csapat, egy hiba után labdához jutottak a vendéglátók, akik ellentámadásból indították csatárukat, ő szembekerült Varróval és begurította az alsó sarokba a labdát.

Az SzFC a félidő végén kezdett magára találni, egy szögletük után a gólvonalon belülre pattant a labda, a kapus utolsó reflexből kikanalazta azt, de a játékvezető nem fújta be a gólt.

A második félidőben domináltak az udvarhelyiek, több helyzetet dolgoztak ki, de 82. percig nem tudták kihasználni azokat. Silion hosszú indítása azonban jó volt az elfutó Czimbalmosnak, aki az ellenfél kapusába rúgta a labdát, az kipattant a tizenegyespont felé, de az érkező Bagoly hidegvérrel bevágta.

A vendégek az egyenlítő gól után visszarendeződtek védekezni, de a hosszabbítás negyedik percében egy kontratámadást tudtak indítani, viszont most Bagoly rúgta bele a hazai kapusba. Az 1-1-es döntetlennel egy pontot sikerült hazahozni a listán ötödik románvásári együttestől.

Egy hét múlva itthon lépnek pályára a Székelyudvarhelyi FC játékosai, szombaton 15 órától a sereghajtó Bákói SC lesz az ellenfél.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."