Sport » Foci

Ellepik Székelyudvarhelyt a románvásári sárga kisrókák

Sőt, focizni is fognak egy olyan tornán, amin a legjobbakat választják ki. Az udvarhelyiekkel is össze fognak csapni.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

vulpitelegalbene
Jönnek, de a labda után futnak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 14., 12:13
0 hozzászólás. 

Nem vicc, tényleg ez a neve egy románvásári női labdarúgócsapatnak, akik a hétvégi U17-es futsaltornára jönnek Székelyudvarhelyre. A Vulpițele Galbene Roman gárdája február 18. és 19.-én lép pályára a Rákóczi Centerben, illetve a Bányai János Szakközépiskola tornatermében lezajló teremfoci-tornán, sőt egyik ellenfele éppen a házigazda Vasas Femina korosztályos csapata lesz.

Ebben a csoportban még a Pașcani-i CSM és a Galaci Universitatea vannak, a tornára összesen 20 csapat nevezett be, a csoportokból az első helyen végzők, illetve a három legjobb második lép tovább a kieséses szakaszba.

A futsaltornán nem feltétlenül az eredmény a fontos, hanem az, hogy összeálljon Románia futsalválogatottja a 17 éves aluliak korosztályában – ezért a mérkőzéseket két szakember, Jakab Zoltán, az FK Székelyudvarhely edzője és Kacsó Endre, a román ifjúsági (U21) teremfoci-válogatott szakvezetője fogja figyelemmel követni. A cél az, hogy összeálljon egy olyan válogatott, ami ősszel selejtezőt játszhat a jövő évi, argentínai III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokra való kijutásért.

Az elmúlt hét végén Székelyudvarhelyen tartotta kihelyezett gyűlését a Román Labdarúgó-szövetség vezetőségének egy része, pontosabban a női focival foglalkozó szakemberek, itt volt a Kükülllő Szállodában lezajlott munkaülésen Răzvan Burleanu elnök is. Több lényeges dologról döntöttek, arról is, hogy a futsalhoz hasonlóan a női Szuperliga meccseit is egy online csatornán fogják közvetíteni, illetve a téli hónapokban a csapatok futsalbajnokságot is játszanak majd.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."