Sport » Foci

Edzőt váltott az átalakulás előtt álló SzFC

Magyarországi szakember került az SzFC élére, a csapat csütörtökön Sepsiszentgyörggyel játszik felkészülési találkozót.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
meszarosalpar2

Mészáros Alpár: a harmadosztály totálisan más, mint a normális foci

Az SzFC új edzője Mészáros Alpár, aki...
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

vagoattila
Sok csapatnál megfordult az 57 éves Vágó Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 25., 10:51
0 hozzászólás. 

Megmozdult valami az SzFC háza táján, hiszen hétfőn a magyarországi Vágó Attila vezényelte az első edzést a narancssárga-feketéknek a műgyepes pályán.

Az FC Székelyudvarhely labdarúgócsapatánál nemcsak edzőváltás történt, hanem a keret is átalakuláson megy át – egyelőre csak az biztos, hogy az őszi idényt az SzFC-nél eltöltő három francia játékos, Fodie Sambake, Alexandre Sambu-Niaty és Yaya Diaby távozik és nemcsak helyettük érkeznek a következő hetekben új játékosok, hanem jelentősen átalakul a keret. Az elsődleges cél a 3. Ligában való bentmaradás lesz.

Az együttes a téli felkészülést a magyarországi Vágó Attilával kezdte el, az 57 éves, salgótarjáni születésű szakember korábban több magyarországi első- és másodosztályos csapatot irányított, többek között megfordult a Videoton, a Diósgyőr, a Békéscsaba, a Szolnok együtteseinél, legutóbb Szigetszentmiklóson dolgozott. Öt évig (2007 és 10 között, valamint 2013-14-ben) a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is volt.

A Székelyudvarhelyi FC-vel hétfőn kezdte el az edzéseket, a harmadosztályú bajnokság március elején folytatódik. Igen rangos lesz az első ellenfele a felkészülési időszakban, ugyanis csütörtökön, január 26-án a tavaly feljutott, a 2. ligában jól szereplő Sepsiszentgyörgyi OSK jön Székelyudvarhelyre. A találkozót a műgyepes pályán rendezik 17 órától, a belépés díjtalan.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."