Sport » Foci

Edzőt váltott az átalakulás előtt álló SzFC

Magyarországi szakember került az SzFC élére, a csapat csütörtökön Sepsiszentgyörggyel játszik felkészülési találkozót.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
vasas femina kajtar

Nem jutott kupadöntőbe a Vasas Femina

Egy szoros mérkőzésen, büntetőpárbaj után...
vasas kolozsvar 5

Ez történt a Borgóprundi Heniu - Vasas Femina találkozón

A női labdarúgó Román Kupa elődöntőjét rendezték...
fkcsikszereda

Itt a székely válogatott szűkített kerete

Volt magyar válogatott, és a román első osztályban...

vagoattila
Sok csapatnál megfordult az 57 éves Vágó Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 25., 10:51
0 hozzászólás. 

Megmozdult valami az SzFC háza táján, hiszen hétfőn a magyarországi Vágó Attila vezényelte az első edzést a narancssárga-feketéknek a műgyepes pályán.

Az FC Székelyudvarhely labdarúgócsapatánál nemcsak edzőváltás történt, hanem a keret is átalakuláson megy át – egyelőre csak az biztos, hogy az őszi idényt az SzFC-nél eltöltő három francia játékos, Fodie Sambake, Alexandre Sambu-Niaty és Yaya Diaby távozik és nemcsak helyettük érkeznek a következő hetekben új játékosok, hanem jelentősen átalakul a keret. Az elsődleges cél a 3. Ligában való bentmaradás lesz.

Az együttes a téli felkészülést a magyarországi Vágó Attilával kezdte el, az 57 éves, salgótarjáni születésű szakember korábban több magyarországi első- és másodosztályos csapatot irányított, többek között megfordult a Videoton, a Diósgyőr, a Békéscsaba, a Szolnok együtteseinél, legutóbb Szigetszentmiklóson dolgozott. Öt évig (2007 és 10 között, valamint 2013-14-ben) a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is volt.

A Székelyudvarhelyi FC-vel hétfőn kezdte el az edzéseket, a harmadosztályú bajnokság március elején folytatódik. Igen rangos lesz az első ellenfele a felkészülési időszakban, ugyanis csütörtökön, január 26-án a tavaly feljutott, a 2. ligában jól szereplő Sepsiszentgyörgyi OSK jön Székelyudvarhelyre. A találkozót a műgyepes pályán rendezik 17 órától, a belépés díjtalan.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."