Sport » Foci

Jó meccsek lesznek a hétvégén (videó)

Ha nincs programod, ajánlunk egyet: a sportcsarnokban a diákkupán fociznak majd az egyetemisták. Sőt még be is lehet nevezni.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

eldk
Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 12., 12:17
0 hozzászólás. 

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap ismét az egyetemi focitól és labdarúgóktól lesz hangos a székelyudvarhelyi városi sportcsarnok, ahová a Kárpát-medencei városok magyar egyetemista labdarúgói érkeznek. Az Erdélyi Labdarúgó Diákkupa (ELDK) a 27. állomásához érkezett, az UFF és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége közös szervezésében december 17–18-án lesz a torna a székelyudvarhelyi sportcsarnokban.

Eddig több mint tizenöt csapat jelezte részvételi szándékát, de még mindig nyitott a jelentkezés. Régebb azért is óriási csaták voltak a magyar egyetemisták között Kolozsváron vagy Temesváron, hogy egyáltalán kik jussanak ki az udvarhelyi megmérettetésre, ma már ez másképp van. A csoportok sorsolását december 16-án, pénteken 20 órától tartják a Siculus Ifjúsági Ház konferenciatermében.

A részvételről, szervezési kérdésekről és a szabályokról bővebb tájékoztatást az UFF és a MISZSZ elérhetőségein lehet igényelni (+40-266-213371), vagy közvetlenül Koffol Gábor főszervezőtől (0749 111 292). Az UFF honlapján és az esemény Facebook-oldalán is közzéteszik a fontosabb tudnivalókat. A csapatok a jelentkezési lapot és a felelősségvállalási nyilatkozatot (az UFF honlapjáról letölthető dokumentumok) a 2016eldk@gmail.com címre küldhetik.

A meccsek szombaton reggel kezdődnek, a döntő vasárnap délután lesz.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."