Sport » Foci

Jó meccsek lesznek a hétvégén (videó)

Ha nincs programod, ajánlunk egyet: a sportcsarnokban a diákkupán fociznak majd az egyetemisták. Sőt még be is lehet nevezni.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Nem csak a nagyoknak jár a vébé

Foci vb-n szurkolhatunk a székelyeknek

Nem az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra...
VasasBorgoprund

A kupadöntő küszöbén az udvarhelyi lányok

Megvan, kivel játszik a Vasas. A női labdarúgó Román...
SavinFKSzFC

Focimeccsek, focimeccsek mindenhol!

Focidömping lesz a napokban, az FK döntőért játszik,...

eldk
Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 12., 12:17
0 hozzászólás. 

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap ismét az egyetemi focitól és labdarúgóktól lesz hangos a székelyudvarhelyi városi sportcsarnok, ahová a Kárpát-medencei városok magyar egyetemista labdarúgói érkeznek. Az Erdélyi Labdarúgó Diákkupa (ELDK) a 27. állomásához érkezett, az UFF és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége közös szervezésében december 17–18-án lesz a torna a székelyudvarhelyi sportcsarnokban.

Eddig több mint tizenöt csapat jelezte részvételi szándékát, de még mindig nyitott a jelentkezés. Régebb azért is óriási csaták voltak a magyar egyetemisták között Kolozsváron vagy Temesváron, hogy egyáltalán kik jussanak ki az udvarhelyi megmérettetésre, ma már ez másképp van. A csoportok sorsolását december 16-án, pénteken 20 órától tartják a Siculus Ifjúsági Ház konferenciatermében.

A részvételről, szervezési kérdésekről és a szabályokról bővebb tájékoztatást az UFF és a MISZSZ elérhetőségein lehet igényelni (+40-266-213371), vagy közvetlenül Koffol Gábor főszervezőtől (0749 111 292). Az UFF honlapján és az esemény Facebook-oldalán is közzéteszik a fontosabb tudnivalókat. A csapatok a jelentkezési lapot és a felelősségvállalási nyilatkozatot (az UFF honlapjáról letölthető dokumentumok) a 2016eldk@gmail.com címre küldhetik.

A meccsek szombaton reggel kezdődnek, a döntő vasárnap délután lesz.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."