Sport » Foci

Nem tudta kihasználni helyzeteit a Vasas

Hiába játszottak jobban az udvarhelyi lányok Temesváron, nem sikerült a pontszerzés.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

Vasas
Vasas Femina, fotó: archívum/Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. november 20., 14:05
0 hozzászólás. 

Temesváron játszotta le utolsó mérkőzését az őszi idényben a Vasas Femina. A KajtárPéter, Bartalis, Caldare, Krall, Dávid, Geréd, Bíró, Marinescu, Papp, Vasile alkotta kezdő nagyszerű játékkal kezdte a találkozót, több helyzetet is kialakítottak, mégis a hazaiak jártak előbb közel a gólszerzéshez.

Egy szögletből történő kapuratekerésnél kellett Kajtárnak nyújtózkodnia, sikerült kapufára tolnia a Vasas kapusának a játékszert. A játékrész további részében szintén a vendégek veszélyeztettek többet, Papp is eltalálta egy lécet.

A második félidő elején a hazaiak egy szerencsés góllal jutottak előnyhöz, egy veszélytelennel tűnő labda megpattant a rossz minőségű gyepen és Kajtár hálójában kötött ki. Húsz perccel a térfélcsere után emberhátrányba is került az udvarhelyi együttes Simona Caldare becsúszását pirossal jutalmazta a játékvezető.

A megzavarodott vendégek hátránya a kiállítás után kettőre nőtt, és hiába szépített Vasile, nem sikerült pontot szerezni. Az hajrában is inkább a Vasas Femina volt a veszélyesebb, Vasile is telibe találta a kapufát, mégis a temesváriaknak sikerült megadni a kegyelemdöfést, így 3-1 arányban nyerték meg a mérkőzést.

Márciusban folytatódnak majd a Szuperliga küzdelmei, a párharcok pontos időpontjai egyelőre nincsenek kijelölve.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."