Sport » Foci

Nagy szolgálatot tett az SzFC Csíkszeredának, szinte megverte Szászhermányt

A múlt heti méretes zakó után az SzFC felpörgött és nagyon megszorította a csíkiak fő vetálytársát.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....
BotorokJancsa

Udvarhelyi tinédzser mutatkozott be a magyar válogatottban

Ifj. Botorok János kétszer ölthette magára a címeres...
RomaniaU1903

A litván szövetség címlapján a Vasas-lányok

Hárman képviselték a Vasast az Európa-bajnoki...

szfcavantul1
Az első félidőben kétszer is eredményes volt az SzFC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. november 12., 17:41
0 hozzászólás. 

A szombat délutáni meccs szinte meg sem kezdődött még a sétatéri stadionban, amikor a vendégek kapujába került a labda: Kicsi Zoltán beadását Nagy Norbert befejelte, s a feljutásért harcoló Szászhermányi FC kezdhette elölről az egészet. Az FK Csíkszeredával a feljutásért harcoló Brassó megyeiek az első félidőben kaptak még egy gólt, a megsérülő Sambake Fodie helyére beállt Fodor Tamás vette be a kapujukat szünet előtt.

Fordulás után teljesen a vendégek uralták a mezőnyt, hamar gólt szereztek, a folyamatos nyomásuk még egy gólt eredményezett, de megnyerni nem tudták a meccset – holott olyan, az első ligát is megjárt játékosok voltak soraikban, mint Florin Stângă vagy Mugurel Buga. Az egy pontnak az SzFC örülhet, hiszen nagyon erős ellenféllel szemben szerezte azt meg, a hermányaik elveszített két pontjának pedig a múlt héten az SzFC-t 8-0-ra alázó csíkiak örvendhettek.

A feljutásért harcoló FK Csíkszereda ugyanis pénteken ismét győzött: az Olimpia Râmnicu Sărat vezetett, de Bajkó Barna kétszer büntetőből volt eredményes, a veterán Ilyés Róbert pedig beállította a 3-1-es végeredményt, így továbbra is vezeti a táblázatot s bizony nagyon jól jött nekik a szászhermányiak udvarhelyi botlása, mert jelentős pontelőnnyel utazhatnak jövő héten a Hermány elleni rangadóra.

Ugyanazon a hétvégén, pénteken 14 órától az SzFC a CSM Pașcani-hoz látogat, de azon a meccsen biztos nem lép pályára a ma súlyos sérülést szenvedő Dán Szabolcs, a sárgalapok miatt eltiltott Demény Norbert, illetve Sambake játéka is kérdéses.

Labdarúgó 3. Liga, 12. forduló:

FC Székelyudvarhely – FC Szászhermány 2–2 (2–0)

Gólszerzők: Nagy Norbert (3.), Fodor Tamás (36.), illetve Florin Stângă (50., 75.)0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."