Sport » Foci

Hétvégén bemutatkozik az SzFC

A keret nem teljes, még mindig várnak játékosokat. Nem lesz egy sétagalopp az idei szezon.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....
BotorokJancsa

Udvarhelyi tinédzser mutatkozott be a magyar válogatottban

Ifj. Botorok János kétszer ölthette magára a címeres...
RomaniaU1903

A litván szövetség címlapján a Vasas-lányok

Hárman képviselték a Vasast az Európa-bajnoki...

Demeny norbert2
Székelyudvarhelyi FC, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 29., 13:25
0 hozzászólás. 

Elkészültek a román labdarúgó 3. Liga csoportbeosztásai és menetrendje. Öt 15 csapatos csoportot alakítottak ki csütörtökön délután Bukarestben, a Román Labdarúgó-szövetség székházában. A csapat első találkozója szeptember 3-án, szombaton 17 órától lesz a Sétatéri Stadionban, a Románvásári Petrotub lesz majd az ellenfél.

Demény Norbert edző-játékos portálunknak elmondta, alakulgat a csapat, de még mindig várnak játékosokra. Annyit elárult, hogy a nyári próbajátékon részt vevő három játékos, Adrian Matei, Cortan János Róbert és Cristian Cocan nem lesz tagja a keretnek. Ezen kívül Cătălin Savin is ellenfélként látogat majd a Sétatéri Stadionba a szezon második felében, hiszen ő ezután az FK Csíkszereda csapatát erősíti. A megyei rangadó odavágóját a 11. fordulóban a megyeszékhelyen tartják majd.

Demény Norbertet az erőviszonyokról kérdeztük, az edző-játékos elmondta, ugyan nem ismerik ezen klubok játékerejét, de kiemelte a Bákói FC-t, amely tavaly még a második divízióban szerepelt, illetve az Aerostart, amely már évek óta meghatározó szereplője a 3. Liga küzdelmeinek. A többi ellenlábas főként kisebb települések csapatai, de többnyire olyan városok mellett fekszenek, mint Bákó vagy Jászvásár, és általában innen töltik fel a kereteiket. Ennek ismeretében Demény elmondta, a kiesés elkerülése a fő célkitűzés idén.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."