Sport » Foci

Hétvégén bemutatkozik az SzFC

A keret nem teljes, még mindig várnak játékosokat. Nem lesz egy sétagalopp az idei szezon.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
focinezos2

Íme, a lényeg a vébé ötödik napjáról

Lejárt a vébé eddigi legunalmasabb meccse, de nyugi, nem...
tvnezes

Csak gólok! A vébé negyedik játéknapjáról!

Kikapott a címvédő Németország az oroszországi...
tvnezes

Nézd meg a vébé eddigi góljait! (2)

Újabb csokor gól jött össze a...

Demeny norbert2
Székelyudvarhelyi FC, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 29., 13:25
0 hozzászólás. 

Elkészültek a román labdarúgó 3. Liga csoportbeosztásai és menetrendje. Öt 15 csapatos csoportot alakítottak ki csütörtökön délután Bukarestben, a Román Labdarúgó-szövetség székházában. A csapat első találkozója szeptember 3-án, szombaton 17 órától lesz a Sétatéri Stadionban, a Románvásári Petrotub lesz majd az ellenfél.

Demény Norbert edző-játékos portálunknak elmondta, alakulgat a csapat, de még mindig várnak játékosokra. Annyit elárult, hogy a nyári próbajátékon részt vevő három játékos, Adrian Matei, Cortan János Róbert és Cristian Cocan nem lesz tagja a keretnek. Ezen kívül Cătălin Savin is ellenfélként látogat majd a Sétatéri Stadionba a szezon második felében, hiszen ő ezután az FK Csíkszereda csapatát erősíti. A megyei rangadó odavágóját a 11. fordulóban a megyeszékhelyen tartják majd.

Demény Norbertet az erőviszonyokról kérdeztük, az edző-játékos elmondta, ugyan nem ismerik ezen klubok játékerejét, de kiemelte a Bákói FC-t, amely tavaly még a második divízióban szerepelt, illetve az Aerostart, amely már évek óta meghatározó szereplője a 3. Liga küzdelmeinek. A többi ellenlábas főként kisebb települések csapatai, de többnyire olyan városok mellett fekszenek, mint Bákó vagy Jászvásár, és általában innen töltik fel a kereteiket. Ennek ismeretében Demény elmondta, a kiesés elkerülése a fő célkitűzés idén.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."