Sport » Foci

Kiesett a kupából Keresztúr

Jobban játszott a Buzău megyei ellenfél, a második körben három góllal maradt alul az Egyesülés.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

keresztur rmsarat 1
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. augusztus 24., 19:24
0 hozzászólás. 

Kemény ellenfelet fogadott ma a Székelykeresztúri Egyesülés a 2016-2017-es Román Kupa második körében. A C osztályban szereplő Olimpia 2010 Râmnicu Sărat győzni jött a Küküllőmenti városba, és habár nehezen adta a bőrét a hazai együttes, elérték céljukat.

A keresztúriak a Klein – Tiboldi, Dézsi, Török, Gagyi, Bokor, Kovács, Báró, Daniel, Lázár, Vékás kezdő tizeneggyel állt a pályára, de csereként szerepet kapott még Molnár, László és Farkas is. Az Egyesülés nem számíthatott a Székelyudvarhelyi Futsal Klub játékosaira. Szőcs, Miklós és Bíró a lelátóról nézték végig a találkozót.

A kezdő sípszót követően a vendégek vették kezükbe a játék irányítását, és már a negyedik percben megszerezték a vezetést. Egy védelmi hibát követően Tîrîlă közelről volt eredményes. A folytatásban próbálkozott a hazai csapat közelebb kerülni a vendégek kapujához, de nem jártak sok sikerrel. A 22-ik percben Vékás verekedte be magát a büntetőterületre, majd lőtt, de a labda lepattant a védőkről. Pár perc múlva Báró próbálkozott egy távoli lövéssel, ami nagyon megdolgoztatta a vendégek kapusát, de továbbra sem esett gól. Lázár szabadrúgásból próbálkozott, lövése azonban a sorfalon állt meg. 

keresztur rmsarat 2

A második félidőben még mindenki bízott abban, hogy egyenlíteni tudnak a hazaiak. Az 50-ik percben Bokor lőtt tizenhatról, de a labda a kapus ölében kötött ki.

Az 58-ik percben azonban az Olimpia egy jogosan megítélt büntetőből megszerezte második találatát, s kétgólós előnye után már nem is erőltette a támadó játékot. A legnagyobb hazai helyzet a 67-ig percben adódott, amikor Vékás beadását Lázár fejjel továbbította kapura, de a vendégek kapusa azonban ismét nagyot védett.

keresztur rmsarat 3

Hiába próbálkozott a keresztúri csapat, nem jött össze a szépítés. Sőt, a találkozó utolsó másodperceiben harmadszor is betalált az Olimpia. A félpályáig feljövő Kleint szerelte Tîrîlă, aki végigvezette a labdát a tizenhatosig, majd onnan begurította az üres kapuba, ez volt az találkozó utolsó jelenete. 

Nagyot küzdött az Egyesülés, de ellenfele jobb volt, ennek ellenére nem unatkozott a mintegy négyszáz szurkoló. 

Román Kupa, második kör:

Székelykeresztúri Egyesülés–Olimpia 2010 Râmnicu Sărat 0–3 (0–1)
Gólszerzők: Tîrîlă (4., 90+4.), Tudor (58.)

 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."