Sport » Foci

Csíkszeredába szerződött Savin Cătălin

Az FC Székelyudvarhely ellen is játszhat majd a rutinos szélsőhátvéd.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
SzFCKezdi

Székely rangadót rendeztek

Nem bírt egymással a Székelyudvahelyi FC és a...
foci-felhivas-kikep

Kiskrapek, focira fel!

Kicsi focistákat toboroz a Székelyudvarhelyi FC...
VasasBorgoprund

A hajrában hozta a meccset a Vasas (videó)

A Vasas Femina korábbi kiválóságaival felálló...

Fotó: Gál Előd, Pál Árpád / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. július 20., 08:46
0 hozzászólás. 

A 2016-17-es idényben a harmadosztályú FC Csíkszereda csapatát erősíti majd az udvarhelyi Savin Cătălin Mihai – a korábban az elsőosztályú Concordia Chiajnát, a Bukaresti Rapidot, a Kolozsvári CFR-t, illetve a másodosztályú Nagybányai FC-t is megjárt székelyudvarhelyi labdarúgó megegyezett a megyeszékhelyi klub illetékeseivel.

Kérdésünkre a játékos elmondta, múlt héten egyéves megállapodást kötött az FK Csíkszeredával, az együttese az edzéseket már el is kezdte Lengyel Roland vezetőedző vezetésével, mától napi két tréningen vesznek részt a futballisták.

Mint Savintól megtudtuk, a csapat vezetősége már korábban is hívta (ezen kívül még egy-két más csapattól is volt ajánlata), de sérülése miatt nem tudott a csíkiakhoz menni. „Még nem a legjobb a térdem" – jegyezte meg a 26 éves futballista. Az FK Csíkszeredában sok fiatal játékos van, így kellenek a tapasztaltabb labdarúgók is, mert az együttes célja a másodosztályba való feljutás lesz az idén.

szfcsavin2

Savin a tavaszi szezont szülővárosa csapatában, az FC Székelyudvarhelynél töltötte, az idény mindegyik találkozóján pályára lépett. Érdekesség, hogy hátvéd létére egy gólt is szerzett, pont az FK Csíkszereda ellen a megyeszékhelyi találkozón. Tavaly nyáron súlyosan megsérült egy nagybányai kupamérkőzésen, megműtötték, felépülése több hónapig tartott, csak tavasszal tudott százszázalékos edzőmunkát végezni.

Savin Cătălinnel készített portréinterjúnkat itt lehet elolvasni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."