Sport » Foci

Együtt szurkolt a miniszterelnökkel

A közösségi portálon találtuk ezt a fotót. Nemcsak fotózkodtak, pár mondat erejéig beszélgettek is.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

Ilyés Szabolcs és Orbán Viktor (balról :) fotó: Ilyés Szabolcs Facebook oldala
Ilyés Szabolcs és Orbán Viktor (balról :) fotó: Ilyés Szabolcs Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. június 27., 10:19
0 hozzászólás. 

Ilyés Szabolcs sporttanárként dolgozik Frankfurt mellett, betegeknek segít az úszásban, szabadidős tevékenységekben.

Szabadidejének nagyrészében különböző sportrendezvényekre utazik, hogy a helyszínről szurkolhasson. Sportmenedzseri tanulmányai alatt ismerhette meg közelebbről Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázót, és találkozhatott Talmácsi Gábor gyorsaságimotor-versenyzővel, Kovács Kati kajakozóval, az ökölvívó Kokóval. Fotózkodott Puyollal is már, a Barcelona klasszis labdarúgójával, a magyar miniszterelnökkel azonban ez az első közös fotója.

A fotó helyszíne Franciaország, azon belül Marseille, az Izland-Magyarország Eb csoportmérkőzésnek otthont adó stadion volt. Szabolcs a szombati találkozóra repülővel érkezett Frankfurtból Montpellierbe. Ott találkozott három másik udvarhelyi szurkolóval, akiknek szintén arra a mérkőzésre volt jegyük.

ilyesszabi puyol

Mint tudjuk, Magyarország döntetlent játszott azon a találkozón, a mieink az utolsó percekben mentettek pontot. Ilyés mesélte el portálunknak az ott szerzett élményeit:

„Az én jegyem az A tribünbe szólt, ami közvetlen a VIP páholy mellett van. A félidőben a VIP-n keresztül lehetett kimenni. Amikor félidőben jöttem vissza, észrevettem, hogy vannak helyek közvetlen a miniszterelnök előtt is, így ott maradtam.

A találkozó utolsó másodperceiben láttam rajta a feszültséget, mivel az izlandiak veszélyes szabadrúgást végezhettek el. Szerencsére nem ment be. Figyeltem, amint egy nagyot fúj a levegőbe, és azt mondja: „Huh, ezt megúsztuk".

A lefújást követően egyből ott termettem mellette, nyújtottam a kezem és gratuláltam neki a megszerzett pontért. Ő szintén gratulált nekem, majd mindegyikünk ment a dolgára.

Sokáig bent voltam a stadionban, a találkozó után egy órával is tartott még az ünneplés.

Amikor másodszor is kijött a találkozó után a magyar válogatott a szurkolókhoz, Orbán Viktor is közelebb ment az ünneplőkhöz. Ekkor ismét leszólítottam, hogy szeretnék egy közös fotót készíteni vele. Jópofa volt, természetesen igen mondott, és közben röviden elbeszégettünk:

− Miniszterelnök úr, tudja, én székelyudvarhelyi vagyok

− Onnan biza jó sokat kellett utazni.

− Ritkán van hasonló élményben részünk, ezért nem számít a távolság − feleltem neki.

−Valóban ritkán adatik meg hasonló siker – válaszolta.

A fotózás után további jó utat és hasonló sikereket kívántunk egymásnak. Nagyon közvetlen volt, és jó hangulatban telt el ez a pár perc" – részletezte a sportélményen túl a találkozás örömét Szabolcs.

A Portugália elleni találkozót Marseille mellett egy kempingben nézte Ilyés, harminc lengyel társával, akik az egész találkozó alatt a „riá, riá, Hungáriá"-t skandálták.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."