Sport » Foci

Szerződést bontott az MTK László Csabával

A klub honlapján jelentette be az edzőváltást, a székelyudvarhelyi származású szakember fél évig volt a kék-fehérek szakvezetője.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
meszarosalpar2

Mészáros Alpár: a harmadosztály totálisan más, mint a normális foci

Az SzFC új edzője Mészáros Alpár, aki...
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

laszloeskanta
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. február 03., 14:00
0 hozzászólás. 

A MTK labdarúgócsapatának hivatalos honlapja szerdán reggel jelentette be, hogy szerződést bontott László Csabával, a szezon végéig pedig Teodoru Vaszilisz, a csapat eddigi pályaedzője lesz a vezetőedző. "A mai napon László Csaba vezetőedzői megbízatása megszűnt az MTK Budapest labdarúgó csapatánál. A klub megköszönte a szakember munkáját, és sok sikert kívánt neki az elkövetkezendő időszakra. László Csaba, 2014 júliusától az MTK Budapest játékosmegfigyelői rendszerét vezette, majd 2015 júniusában átvette az első csapat irányítását."

A székelyudvarhelyi származású László Csabát portálunk elérte telefonon, de az edző csak annyit mondott, hogy jelenleg még tárgyal. Fél egy után néhány perccel a Nemzeti Sport Online-on jelent meg egy mondat ezzel kapcsolatosan: „Meglepődtem a döntésen, de többet még nem szeretnék beszélni az ügyről" – mondta a Nemzeti Sport Online-nak László Csaba, aki a portál értesülései szerint még a klubházban tartózkodik.

László 2015 nyarán lett a bajnokságban jelenleg ötödik helyen álló MTK vezetőedzője. Tavalyi írásunkat itt olvashatja.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."