Sport » Foci

Szerződést bontott az MTK László Csabával

A klub honlapján jelentette be az edzőváltást, a székelyudvarhelyi származású szakember fél évig volt a kék-fehérek szakvezetője.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LaszloCsabaDundeeUnited

Újból a skótoknál rúg labdába László Csaba

A másodosztályú Dundee United menedzsere lett a...
GalhidiGyorgy

Nehéz időszakot él át az SzFC edzője (videó)

Gálhidi György az udvarhelyi csapatról és...

Játékvezetői tanfolyamra hívnak

Fiúk, lányok, nők és férfiak jelentkezését várják....

laszloeskanta
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. február 03., 14:00
0 hozzászólás. 

A MTK labdarúgócsapatának hivatalos honlapja szerdán reggel jelentette be, hogy szerződést bontott László Csabával, a szezon végéig pedig Teodoru Vaszilisz, a csapat eddigi pályaedzője lesz a vezetőedző. "A mai napon László Csaba vezetőedzői megbízatása megszűnt az MTK Budapest labdarúgó csapatánál. A klub megköszönte a szakember munkáját, és sok sikert kívánt neki az elkövetkezendő időszakra. László Csaba, 2014 júliusától az MTK Budapest játékosmegfigyelői rendszerét vezette, majd 2015 júniusában átvette az első csapat irányítását."

A székelyudvarhelyi származású László Csabát portálunk elérte telefonon, de az edző csak annyit mondott, hogy jelenleg még tárgyal. Fél egy után néhány perccel a Nemzeti Sport Online-on jelent meg egy mondat ezzel kapcsolatosan: „Meglepődtem a döntésen, de többet még nem szeretnék beszélni az ügyről" – mondta a Nemzeti Sport Online-nak László Csaba, aki a portál értesülései szerint még a klubházban tartózkodik.

László 2015 nyarán lett a bajnokságban jelenleg ötödik helyen álló MTK vezetőedzője. Tavalyi írásunkat itt olvashatja.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."