Sport » Egyéb sport

Így fuss neki az évnek

Tudjuk, hogy megfogadtad, életmódot váltasz. Itt az ideje.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
enduro 02

Motorok lepték be Szentábrahám határát

Csak hárman bírták ki a legnehezebb szakaszt. A...
szekelykerekparkor

Ismét a Kossuthba futnak be a bringások

Érkezik a székelyföldi kerékpáros körverseny, Gálfi...
ralimasodikkikep

A mentőnek is akadt dolga a rali második napján

Izgalmas versenyt zártak a ralisok szombaton, a...

Kozossegifutas
Évnyitó futás, fotó: Ilyés Sándor Lóránd archívuma
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. január 03., 14:01
0 hozzászólás. 

Az év első közösségi futására hív a Feel Good Sportegyesület a Gondűző Étteremmel közösen. A Szentimre utcában található étteremtől indulnak el a futni vágyók szombaton, január 6-án 11 órakor és ide is érkeznek vissza, hogy aztán itt töltsék fel a kiürült energiakészleteket egy „terülj, terülj asztalkám" mellett.

Ilyés Sándor Lóránd portálunknak adott interjújában is elmondta, a közösségi futások alkalmával a futók nem saját edzettségükért, hanem a közösségi élményért és mozgásért szaladnak, ezért nem kell megijednie senkinek, kocogós tempóban, időnként mindenkit bevárva futnak ki a Szarkakőre.

A futóknak ajánlott terepcipőt, kesztyűt, sapkát, egy plusz felsőt, övtáskát és ivóvizet magukkal vinniük a 10 kilométeres távra, amelynek útvonala a következő: Iskola utca (Gondűző Étterem & Szálloda) - Szentimre utca - Kerekerdő – Szarkakő – Vissza – Kerekerdő - Szentimre utca - Iskola utca.

Ajánlott a helyszínre érkezni az indulás előtt, ugyanis 10 óra 40 percig lehet regisztrálni a futásra, ez mindenkinek ingyenes, és a 11 órai indulás előtt egy közös bemelegítést is el lehet végezni a csapattal.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."