Sport » Egyéb sport

Így fuss neki az évnek

Tudjuk, hogy megfogadtad, életmódot váltasz. Itt az ideje.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Hargitasi

Sok a síbaleset a megyében

A hóágyúkkal előállított hóréteg sokkal keményebb,...
vilovskivalogatottban

Edzeni kezdenek csapataink, Eb-résztvevőink is lehetnek

Az SzFC új szakvezetővel kezdi meg két hét múlva a...
alt

Ez történt a helyi sportban 2017-ben

A jövés-menés éve volt a sportban az elmúlt esztendő....

Kozossegifutas
Évnyitó futás, fotó: Ilyés Sándor Lóránd archívuma
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. január 03., 14:01
0 hozzászólás. 

Az év első közösségi futására hív a Feel Good Sportegyesület a Gondűző Étteremmel közösen. A Szentimre utcában található étteremtől indulnak el a futni vágyók szombaton, január 6-án 11 órakor és ide is érkeznek vissza, hogy aztán itt töltsék fel a kiürült energiakészleteket egy „terülj, terülj asztalkám" mellett.

Ilyés Sándor Lóránd portálunknak adott interjújában is elmondta, a közösségi futások alkalmával a futók nem saját edzettségükért, hanem a közösségi élményért és mozgásért szaladnak, ezért nem kell megijednie senkinek, kocogós tempóban, időnként mindenkit bevárva futnak ki a Szarkakőre.

A futóknak ajánlott terepcipőt, kesztyűt, sapkát, egy plusz felsőt, övtáskát és ivóvizet magukkal vinniük a 10 kilométeres távra, amelynek útvonala a következő: Iskola utca (Gondűző Étterem & Szálloda) - Szentimre utca - Kerekerdő – Szarkakő – Vissza – Kerekerdő - Szentimre utca - Iskola utca.

Ajánlott a helyszínre érkezni az indulás előtt, ugyanis 10 óra 40 percig lehet regisztrálni a futásra, ez mindenkinek ingyenes, és a 11 órai indulás előtt egy közös bemelegítést is el lehet végezni a csapattal.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."