Sport » Egyéb sport

Rossz időben még nézhetsz floorballt!

Ha esik vagy locspocs van, attól még le lehet menni a Rákóczi Centerbe floorball-meccseket nézni. Szombaton ugyanis jó meccsek lesznek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Hargitasi

Sok a síbaleset a megyében

A hóágyúkkal előállított hóréteg sokkal keményebb,...
vilovskivalogatottban

Edzeni kezdenek csapataink, Eb-résztvevőink is lehetnek

Az SzFC új szakvezetővel kezdi meg két hét múlva a...
alt

Ez történt a helyi sportban 2017-ben

A jövés-menés éve volt a sportban az elmúlt esztendő....

Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. december 14., 12:03
0 hozzászólás. 

Floorballtornát tartanak szombaton a székelyudvarhelyi Rákóczi Centerben – a nyolcadik Rákóczi Floorball Kupán hat csapat fog részt venni.

A szombat reggel kilenckor kezdődő amatőr sporteseményre hat csapat nevezett be: Marosvásárhelyről a Red Arrows, Csíkszeredából a My fault, Sepsiszentgyörgyről a Pro Sepsi, Székelyudvarhelyről pedig a Floorbulls és a szervezők, a Black 69 Floorball Team, illetve ifjúsági csapatuk, a Black 69 Floorballsuli.

Két csoportba sorsolták a csapatokat, ahonnan az első két helyezett jut majd tovább. A nyitómérkőzés szombaton kilenctől lesz a Floorbulls és a fiatal floorballsulisok csapata között (ebbe a hármasba került még a vásárhelyi csapat is), ezt követi a többi csoportmérkőzés, majd az elődöntők és a döntő.

A kupa a már megszokott feltételek közt zajlik, a nemzetközi szabályzatnak megfelelően, 5+1-es felállásban, nagypályás mérkőzéseken küzdenek meg egymással a csapatok. A tervezett játékidő 2x20 perc, a rendezvényre ingyenes a belépés.

A Black 69 és a Floorbulls másnap, vasárnap 18 órától egy jótékonysági mérkőzést is játszik, ezen Chelbezan Csaba felépülését lehet támogatni a színes labdák vásárlásával.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."