Sport » Egyéb sport

Nézd meg Katona Ferenc londoni meccsét (videó)

Londonban lépett szorítóba Székelyudvarhely egyetlen profi ökölvívója egy veretlen brit ellen.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szalagosrogbi

Szalagos rögbiben is jók vagyunk

A nagypályás rögbi iskolai változatában, szalagos...
ISKFSK

Maradunk a legjobbak között

Fejér újra játszott, vele a fedélzeten vívta ki a...
TamasSzabolcs

A bennmaradás a tét

Pénteken erdélyi házi rangadón dől el, ki maradhat a...

KatonaThomas01
Katona Thomas elleni mérkőzése, fotó: képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. október 16., 12:21
2 hozzászólás. 

Ökölvívó gálát rendeztek a londoni Wembley Arénában a hétvégén, ahol a székelyudvahelyi Katona Ferenc is szorítóba lépett.

Az est főmérkőzése a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címmérkőzés volt, amelyen két brit: George Groves és Jamie Cox csaptak össze. Bár utóbbi veretlenül érkezett és a meccs elején kezdeményezőbbnek is tűnt, Groves egy testre mért horoggal kiütötte honfitársát a negyedik menetben. Itt megnézheted a kettejük összecsapását is.

„Óriási gála volt, olyan bokszolók voltak ott, mint Groves, Cox, Eubank Jr., hihetetlen volt. A mi meccsünkön még éppen telt ház nem volt, de utánunk kettővel volt a címmérkőzés, úgyhogy már jól be voltak gyűlve" – áradozott Katona a gáláról, amelyen az addig veretlen brit Kian Thomassal mérkőzhetett meg.

Elmondta portálunknak, nem akar kifogásokat keresni, de szeretné, ha a szurkolói tudnák, hogy négy nappal a gála előtt kapta a meghívást, ez idő alatt kellett 4-5 kilót fogyasszon, úgy érzi, ennél sokkal komolyabb felkészülésre van szüksége egy ennyire erős ellenfél ellen, mégsem akart kihagyni egy ilyen lehetőséget.

„Jobb volt, gyorsabb volt, technikásabb volt, ez a videón is látszik. Ha több időm lett volna felkészülni, lehet, akkor is kikaptam volna, de nagyobb eséllyel megyek ki a ringbe" – magyarázta. Azt is hozzátette, nehezítette a dolgát, hogy már a második negyedben eltörött az orra és ezután minden találatnál mozdult egyet a csont. „Éreztem, hogy leszakad az arcom" – fogalmazott.2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2017-10-23 20:28:38
Kiválóan helytállt, még egyetlen udvarhelyi boxoló sem jutott idáig.
Már csak 2 dolgot kellene begyakorolni: legalább egyetlenegyszer eltalálni az ellenfelet, és legalább egyetlenegy ütést elhárítanii!
Egyéb már jó
avatar
watson
2017-10-24 11:53:01
re:
avatar
jutacs
Kiválóan helytállt, még egyetlen udvarhelyi boxoló sem jutott idáig.
Már csak 2 dolgot kellene begyakorolni: legalább egyetlenegyszer eltalálni az ellenfelet, és legalább egyetlenegy ütést elhárítanii!
Egyéb már jó


Te, jutacs, valami bajod van a sráccal, hogy ennyire bele vagy állva? :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."