Sport » Egyéb sport

Góbék a sportág nagyjai között

Luxemburgot is bevették a székely teqballosok, olyan nevek tanulhattak tőlük, mint Puyol, Pirés vagy Nuno Gomes.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
KatonaThomas01

Nézd meg Katona Ferenc londoni meccsét (videó)

Londonban lépett szorítóba Székelyudvarhely egyetlen...
IwanGyergyoszarhegy17

Nekünk van a legtutibb motokrosszosunk (videó)

Ezúttal sem tudták legyőzni Balázs Istvánt, újra ő...
Emlekfutas

Fuss vissza a múltba

Olyan falvak térségét ismerheted meg, amelyek lakói...

AllStars
A sportág nagyjai, fotó: Dolcer Holding Budapest Facebook-oldal
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. október 02., 14:16
0 hozzászólás. 

A feltörekvő sportág, a teqball második nagy nemzetközi eseményét rendezték meg a hétvégén Luxemburgban. A Teqball All Stars Cup elnevezésű gálán olyan volt labdarúgók jelentek meg népszerűsíteni a sportágat, mint William Gallas, Simao Sabrosa, Nuno Gomes, Christian Karembeu, Carles Puyol, Robert Pires vagy Ruud Gullit, de jelen volt a sportág feltalálója, Borsányi Gábor is.

SzelfiPiresszel

Olyannyira jelen volt, hogy a világsztárokkal tarkított minifoci-gálamérkőzésen az ő három góljával nyert a Teqstars csapat 10-6 arányban, nála többet csak Carlos Puyol, a Barcelona volt védőlegendája rúgott. A sztárok persze teqballban is összemérték tudásukat, a helyszínen folyamatosan szelfiztek velük a fociszerető kisgyerekek, a fő mérkőzéseket mégis székely és magyarországi fiúk játszották.

Egyéniben a világkupa-döntő visszavágóját, a Blázsovics Ádám-Szolga Máté mérkőzést játszották le. A Budapesten is diadalmaskodó Blázsovics nyerte a találkozót.

EuropaiDonto

A világkupa páros döntőjének visszavágóját is megrendezték, itt volt érdekelt a Góbék Teqball Team, Lázár Zsolt most Szécsi Barna helyett Ilyés Szabolccsal állt az asztalhoz. A magyar csapatban Imreh volt jelen a Budapesten ezüstérmes párosból, ő Vargával alkotott egy párt Luxemburgban.

A Székelysport Facebook oldal élőben közvetítette a gála főmérkőzését, amelyet a Góbék Teqball Teamn teljes egészében fel is töltött Facebook-oldalára.

A találkozó a szokásos három helyett most csupán egy szetten keresztül tartott, és a világkupa-győztes góbéknak nem jelentett gondot a győzelem megszerzése. Míg Ilyés nagyszerűen fogadta a szervákat, addig Lázár lecsapásai megint félelmetesek voltak, ahogy Szolga Máté még a budapesti világkupán fogalmazott, Bogyó csapása olyan, mint egy lóé.

„Nyugodtan oda mehettünk hozzuk és beszélgethettünk, pacsiztak, közös fotózás bármilyen mennyiségben" – mesélt portálunknak a sztárok közvetlenségéről Ilyés a győztes mérkőzés után, sőt azt is elmondta, tudtak a bajnoki címükről, többen gratuláltak nekik.

A sportág következő nagy világeseményét márciusban rendezik Dubajban, ez szintén egy világkupaverseny lesz, és joggal mondhatjuk a góbék közül bárki képviseli Romániát, jó eséllyel indul a győzelemért.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."