Sport » Egyéb sport

Ők a ralifotók gyöngyei

Kattints és nézd meg, kik voltak a legügyesebb ralifotósok, akik már átvehetik nyereményüket.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szaniszloRoli

Lázasan is országos harmadik lett

Nem elég, hogy maraton, de még krossz is. Remekeltek a...
Startkerekpar

Így indult el a királyszakasz

A Tusnád Drag Cycling Team célja megőrizni az összetett...
HargitaTrail

Futófesztivál kezdődik a Hargitán

Több mint háromszázan futnak neki a székelyek szent...

okkikepnekBekeSzilard3
Hargita Gyöngye Rali, fotó: Beke Szilárd
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. július 20., 09:17
0 hozzászólás. 

Akárcsak az előző években, idén is a fotók domináltak a ralipályázatra beküldött munkáitok közül, ezért néhány napba telt a szakmaiatlan zsűrinek, azaz a szerkesztőség néhány tagjának, míg kiválasztotta a legjobbakat. Nem csak a képek technikai minőségét néztük, hanem azt is, hogyan jelenítitek meg a témát.

Az első helyezett Tóth András képe lett. Úgy tűnik, ő az egyeduralkodó a hobbiszintű rali-fotózásban, tavaly is az ő képe lett a győztes. A négytagú zsűriből háromnál is ez a kép lett a befutó a lekapott pillanat hangulata miatt. A fényképész nagyon jól választotta ki a helyszínt a fotózáshoz, hiszen a szemetes házudvar és a rali kontrasztossága miatt találtuk a legjobbnak.

A második helyet Szabó Apor szerezte meg, akinek fényképén a Szuper üzletház előtt látunk gumit égetni egy nem szokványos raliautót. Apor képét technikailag láttuk érdemesnek a dobogó második helyére, ez ugyanis az egyik legdinamikusabb a beküldött fényképek közül.

A harmadik Ilyés Szabolcs lett, aki rengeteg képet küldött be, ezt találtuk övéi közül a legjobban lekapott pillanatnak. Ilyés jó helyre helyezte a fókuszt, a képe emiatt lett egy nem szokványos ralifotó.

Az idén nem osztunk ki különdíjat, jobban mondva mégis, mert Kacsó Zoltán tavalyi különdíja, egy üveg Hargita sör még mindig a hűtőnkben lapul. Ő ismét küldött be képeket, egy be is került rövid válogatásunkba, amelyet itt nézhettek meg.

A díjazottak a Hargita Gyöngye Rali által felajánlott ajándékcsomagokat a Gábor Áron utca 18. szám alatti szerkesztőségünkben vehetik át 9 és 16 óra között.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."