Sport » Egyéb sport

Elhunyt Balogh Ödön, az FK masszőre

Súlyos betegség után csütörtökön éjszaka meghalt Balogh Ödön. Az FK Székelyudvarhely és több korábbi sportcsapat gyúrója 68 éves volt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
transi50k

Embertelen körülmények között nyert Bartha Bálint

A Feel Good Sportegyesület futója nyerte az ország egyik...
Katona Jamoye

A korábbi belga bajnokkal nézett farkasszemet Katona

Belgiumba utazott Udvarhely egyetlen profi ökölvívója,...
DSC0225

Nagy nevekkel tűzdelt gálán bokszolt Katona

Egy eddig veretlen bukaresti ökölvívóval mérkőzött,...

id. Balogh Ödön fotó: archív/Kakasy Botond
id. Balogh Ödön fotó: archív/Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. május 19., 11:14
0 hozzászólás. 

Az 1949-ben született székelyudvarhelyi Balogh Ödön fiatal korában asztaliteniszezett és jégkorongozott, 42 évet a városi kórház fizioterápia osztályán dolgozott asszisztensként. Székelyudvarhely sportéletének évtizedek óta ismert alakja volt, hiszen mind a labdarúgócsapat, mind pedig a jégkorong-együttes gyúrója volt.

Balogh Ödön a 2002-ben megalakított futsalcsapattal két arany, négy ezüst és négy bronzérmet szerzett a román bajnokságban, két alkalommal pedig az UEFA Kup küzdelmein is részt vet az együttessel. Munkáját fia is folytatta, portálunk kettejükről szóló írását itt lehet elolvasni.

Habár az utóbbi hónapokban betegsége miatt már nem vállalta a munkát az FK-nál, a mérkőzéseken rendszeresen részt vett, általában a csapat kispadja mögött, a lelátó első sorában foglalt helyet.

Az FK Székelyudvarhely futsalcsapata hétfőn 19 órától játssza a bajnokság bronzmérkőzésének visszavágóját Temesvár ellen. A mérkőzés kezdete előtt egyperces néma csenddel adóznak Ödi bácsi emléke előtt, akinek temetése a mérkőzés napján, május 22-én 16 órától lesz a Szent Miklós-hegyi római katolikus temetőben. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."