Sport » Egyéb sport

Farkas Szilárdért dobhatod a labdákat idén

A floorballosok gálameccsén idén is bedobhatod a labdákat az első gólnál, és ifjúsági meccseket is nézhetsz szombaton.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Rossz időben még nézhetsz floorballt!

Ha esik vagy locspocs van, attól még le lehet menni a...
minifloorball2

Egyre népszerűbb a floorball az iskolások körében

Ötödszörre rendeztek floorballtornát az iskolásoknak,...
minifloorball

Sulisoknak tartanak floorball-tornát

Ha szombaton nincs programod, menj le a Rákócziba, mert...

nagy dobas 2015-3
Tavaly is repültek a színes labdák a pályára
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 13., 10:22
0 hozzászólás. 

Harmadik alkalommal tartják A Nagy Dobás elnevezésű jótékony akciót, a floorballmeccs december 18-án 17 órától lesz a Rákóczi Centerben – akárcsak a korábbi években, idén is a szervező Black 69 és a Floorbulls csapatai játsznak majd egy bemutató meccset.

A szervező Areopolis Floorball Sportegyesület arra kéri a város lakóit – gyermekeket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt –, hogy idén is fedjék be színes labdákkal a Rákóczi Center játékterét. A színes labdákat a jótékonysági floorballmérkőzés első találatánál kell majd a pályára dobni.

A színes labdákat jelképes összegért (1 színes labda 5 lej, 3 – akciósan – 10) a helyszínen, illetve elővételben szerdától, december 14-én az UFF-irodában (Kossuth Lajos utca 20.) lehet beszerezni.

Az elővételben adományozók – labdákat igénylők – szelvényeket kapnak, melyeket a helyszínen válthatnak be színes labdákra. Az így befolyt összeget idén a sokak által ismert Farkas Szilárd kezelésére, felépülésének támogatására ajánlja fel az Areopolis Floorball Sportegyesület.

farkasszilard

Egy nappal korábban, december 17-én is a floorballé lesz a főszerep a Rákóczi Centerben, hiszen aznap délelőtt rendezik a IV. Iskolai Floorball Kupát a székelyudvarhelyi iskolák csapatai között, két korosztályban (5-8. osztályosok és 9-12. osztályosok) eddig 5-5 csapat jelezte részvételi szándékát. A torna kispályás (3 a 3 ellen küzdenek a csapatok) és látványos lesz.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."