Sport » Egyéb sport

Farkas Szilárdért dobhatod a labdákat idén

A floorballosok gálameccsén idén is bedobhatod a labdákat az első gólnál, és ifjúsági meccseket is nézhetsz szombaton.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
teqball

Arattak a székelyek az első teqball világkupán

Egyéniben és párosban is remekelt a Szécsi, Lázár...
KatonaMcKenna

Nézd végig Katona utolsó mérkőzését

Egy veretlen észak-ír ellen lépett ringbe...
Sparta1

Nagyszerűen teljesítettek a spártai székelyek

Futottak, egyensúlyoztak, falat másztak, tüzet ugrottak...

nagy dobas 2015-3
Tavaly is repültek a színes labdák a pályára
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 13., 10:22
0 hozzászólás. 

Harmadik alkalommal tartják A Nagy Dobás elnevezésű jótékony akciót, a floorballmeccs december 18-án 17 órától lesz a Rákóczi Centerben – akárcsak a korábbi években, idén is a szervező Black 69 és a Floorbulls csapatai játsznak majd egy bemutató meccset.

A szervező Areopolis Floorball Sportegyesület arra kéri a város lakóit – gyermekeket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt –, hogy idén is fedjék be színes labdákkal a Rákóczi Center játékterét. A színes labdákat a jótékonysági floorballmérkőzés első találatánál kell majd a pályára dobni.

A színes labdákat jelképes összegért (1 színes labda 5 lej, 3 – akciósan – 10) a helyszínen, illetve elővételben szerdától, december 14-én az UFF-irodában (Kossuth Lajos utca 20.) lehet beszerezni.

Az elővételben adományozók – labdákat igénylők – szelvényeket kapnak, melyeket a helyszínen válthatnak be színes labdákra. Az így befolyt összeget idén a sokak által ismert Farkas Szilárd kezelésére, felépülésének támogatására ajánlja fel az Areopolis Floorball Sportegyesület.

farkasszilard

Egy nappal korábban, december 17-én is a floorballé lesz a főszerep a Rákóczi Centerben, hiszen aznap délelőtt rendezik a IV. Iskolai Floorball Kupát a székelyudvarhelyi iskolák csapatai között, két korosztályban (5-8. osztályosok és 9-12. osztályosok) eddig 5-5 csapat jelezte részvételi szándékát. A torna kispályás (3 a 3 ellen küzdenek a csapatok) és látványos lesz.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."