Sport » Egyéb sport

Hokitornát rendez a HokiSokk

Csíkkarcfalván hatcsapatos jégkorongtornát szervez az udvarhelyi csapat, érdemes lesz átruccanni.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szalagosrogbi

Szalagos rögbiben is jók vagyunk

A nagypályás rögbi iskolai változatában, szalagos...
ISKFSK

Maradunk a legjobbak között

Fejér újra játszott, vele a fedélzeten vívta ki a...
TamasSzabolcs

A bennmaradás a tét

Pénteken erdélyi házi rangadón dől el, ki maradhat a...

Amatőr, de színvonalas meccseket ígérnek. Fotó: Facebokk.com / HokiSokk
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 02., 10:27
0 hozzászólás. 

Hétvégén, március 5-6.-án újabb rendezvényt tart Székelyudvarhely amatőr jégkorongcsapata: immár harmadszor szervezik meg a Székelyudvarhelyi HokiSokk Nemzetközi Amatőr Jégkorongtornát. Megfelelő infrastruktúra hiányában a torna csupán nevében székelyudvarhelyi, mert a helyszín ezúttal is a Csíkkarcfalván levő Felcsíki Műjégpálya lesz, de a rendezvény mégis városunk hírnevét öregbíti. A korábbi évekhez képest hatra bővült a résztvevő csapatok száma: a körmérkőzéses rendszerű torna házigazda csapata visszatérő vendégként fogadja majd a bukaresti Torpedo, a brassói PubBoys és a Jászberényi CHC jégkorongcsapatokat, és idén először vesznek részt a tornán a Csíkcsicsói Gladiátorok, illetve a Debreceni DJKSE együttese.

A III. Székelyudvarhelyi HokiSokk Nemzetközi Amatőr Jégkorongtorna elsődleges célja a jégkorong népszerűsítése, valamint az amatőr csapatok összeismertetése. A két napig tartó sportesemény során várhatóan nagyszerű találkozóknak lehetnek szemtanúi a szurkolók, jó ütemű, az amatőr jelleghez képest jó színvonalú, végig a fair-play jegyében zajló mérkőzésekre számíthatnak majd a csíkkarcfalvi jégcsarnokba látogatók – írja közleményében a HokisokkCsapata. A torna menetrendje megtekinthető a csapat Facebook-oldalán.

A csapat januárban az udvarhelyi korcsolyapályán is tartott nagyon jól sikerült bemutató mérkőzéseket, arra az alkalomra a helyi jégkorongsport egykori jelentős alakjait is meghívták, illetve karitatívvá is tették a rendezvényt, jelentős pénzösszeget adományozva a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány Gyermekbarát Kórház programjának.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."