Jöhetnek a kultúrjegyek

Az étkezési jegyek és üdülési utalványok után most már kulturális szolgáltatásokra is kaphatnak támogatást az alkalmazottak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
forgalom

Egyre több autót íratnak forgalomba

Robbanásszerűen növekedett a romániai autópiac:...
Nem kell félni a szárazságtól fotó: illusztráció

Ilyen lesz az időjárás a hónap végéig

Egy kicsit felmelegszik a levegő, de az esőktől...
zaklatas

Sokba kerülhet a szexuális zaklatás

Kihirdette az államfő a szexuális és lelki zaklatást...

felsultek2
Fotó:illusztráció/Tomcsa Sándor Színház
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2018. július 11., 11:49
0 hozzászólás. 

Kihirdette Klaus Iohannis államelnök kedden a különféle értékutalványokról szóló törvényt, amely a kulturális utalványokról is rendelkezik.

A jogszabály célja egységesíteni az alkalmazottaknak nyújtható különféle utalványokra – étkezési jegyek, ajándék- vagy üdülési kuponok – vonatkozó szabályozást, ugyanakkor egy újfajta, az úgynevezett kulturális utalvány bevezetése.

Ezek havonta vagy alkalmakként ítélhetők oda, és különféle kulturális szolgáltatások igénybevételére használhatók fel. A havonta nyújtott csekkek értéke nem haladhatja meg a 150, az alkalmanként odaítélteké pedig a 300 lejt. Az utalványok színházelőadásra, koncertekre, filmvetítésre szóló jegyekre, múzeumi, kiállítás- és vásárbelépőkre vagy a különféle tematikus parkokba (beleértve a gyermekeknek szánt létesítményeket is) való belépésre használhatók fel, ugyanakkor könyv-, tankönyv-, film- és zenealbum-vásárlásra is fordíthatók – írja a törvény.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."