A korai nyár után lesz egy kis tavasz is

Már a hétvégén kicsit hűvösebb lesz, a jövő hét elején pedig csapadék is várható.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
oszihideg

Tart még az indián nyár

Ezen a héten az átlagosnál melegebb idő lesz, csapadék...
vasut

Jó hír a Pestre vonatozóknak

Jelentősen rövidülhet az utazási idő a...
wizzair-kolozsvar

Változik a repülők menetrendje

Téli menetrendre állnak át a Marosvásárhelyről...

tavaszvan24
Azért éjszaka még lehet fagy. Fotó: Pál Edit Éva/archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2018. április 11., 07:50
0 hozzászólás. 

A következő két hétben meleg lesz, de csapadék többfele kialakulhat, derül ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság előrejelzéséből. Az április 9-e és 22-e közötti időszakban hőmérséklet-ingadozásokra is számítani lehet – állítják a szakemberek.

Erdélyben április 12-ig tovább melegednek a nappalok, a hőmérséklet legmagasabb értékei a 24 Celsius-fokot is elérik. Ezután, április 19-ig csökken a hőmérséklet, nappal sem lesz 15 Celsius-foknál melegebb, majd a jelzett periódus végére ismét 17-18 Celsius-fok várható. Ami a minimális hőmérsékleti értékeket illeti, 6-8 fokig enyhülnek az éjszakák, majd 12-e után lehűlés várható, 3-4 fokos hőmérsékletekkel. Az első héten napsütéses idő lesz, csapadékra 13-a körül kell számítani. A második héten erősebb lesz a légköri instabilitás, bővebb csapadék április 16-18. között hullhat.

Székelyudvarhelyen április 13-án, péntekre ígérnek csapadékot az előrejelző portálok, szombaton és vasárnap változó lesz az égbolt, napsütésre is van esély és 20 celsius-fok körüli hőmérsékletre számíthatunk. Lehet menni kiránduni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."