Befagyott a fél ország

Több útszakaszon ma sem lehet közlekedni, a kikötőket bezárták, és iskolába sem mennek az időjárás miatt a déli megyékben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció

Öt gyerek életét mentették meg egy fiú szerveivel

Biciklis balesetben elhunyt tinédzser szerveit ültették...
ok-szemettermesutcaRDE10ufo

Fizess azért, amit eldobtál

A csomagolóanyagokból keletkezett hulladék kezelésére...
forgalom

Egyre több autót íratnak forgalomba

Robbanásszerűen növekedett a romániai autópiac:...

ninsoare-viscol
Fotó: stiriletvr.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2018. február 28., 10:39
0 hozzászólás. 

Hóvihar miatt lezárták szerdán az A2-es autópálya Bukarest és Konstanca, valamint az A4-es autópálya Ovidiu és Agigea közötti szakaszát. Nem lehet közlekedni 14 országúton, 47 megyei úton, több mint száz vonatot töröltek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedési osztálya szerint az érintett megyék Konstanca, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Teleorman, Vráncsa, Dolj és Olt.

Ugyancsak a rossz időjárás miatt töröltek 107 vonatot, főleg Bukarest, Konstanca, Craiova és Galac térségében. Töröltek két járatot a craiovai reptéren, lezártak a négy tengeri, és több folyami kikötőt.

Iskolába sem mennek

Kilenc megyében és Bukarestben teljesen, öt megyében részben felfüggesztették szerdán az oktatást a rossz időjárás miatt.

Az oktatási minisztérium közleménye szerint teljesen felfüggesztették az tanítást Argeş, Dolj, Ilfov, Teleorman, Brăila, Călăraşi, Konstanca, Ialomiţa és Olt megyében, valamint Bukarestben.

Ugyancsak nem tanítanak Giurgiu, Tulcea, Vâlcea, Vaslui és Vráncsa megye egyes régióiban. Az elmaradt órákat az időjárás enyhülése után bepótolják.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."