Hideg lesz, majd havazni is fog

Télies időjárás lesz a következő két hétben, különösen éjszaka és hajnalban fogunk dideregni.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
vizieromu

Szigorítják a törpe-vízierőművek létesítését

Heuréka! Rájöttek, hogy tönkretehetik a környezetet.
balesetFeheregyhaza2

Halálos baleset Fehéregyházán

Amerikai áldozata van az éjszakai incidensnek.
veradas

Megköszönik, hogy szívhatják a véredet

A szenátus már jóváhagyta: SMS-t kapsz, ha vért adsz.

telimedve
Fotó: illiusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. december 05., 09:22
0 hozzászólás. 

Az Országos Meteorológiai Igazgatóság december 4. és december 17. közötti időszakra vonatkozó előrejelzése szerint az erdélyi megyékben ezekben a napokban hideg idő várható, különösen éjszaka és hajnalban. A hőmérsékleti értékek nappal -2 és +2 Celsius-fok körül alakulnak, éjszaka -7, -3 fok várható.

A kelet-erdélyi medencékben ennél is hidegebb lesz, a hőmérséklet akár -10 Celsius fokig süllyedhet. December 6-ától 9-éig enyhül az időjárás, a nappali csúcshőmérséklet eléri az 5-7 Celsius-fokot, és ez 13-áig nem sokat változik. Ezt követően lehűlés várható, december 6-a és 9-e között alig számíthatunk csapadékra, majd a hónap közéepén akár minden nap havazás lehet.

Az accuweather.com meteorológiai szakportál is az országos intézet előrejelzését igazolja. A portál szerint Székelyudvahelyen napról napra, fokozatosan felmelegedik az idő, szombatra 7 Celsius-fokra is megemelkedhet a hőmérséklet, ez aznap éjszakára sem csökken fagypont alá. Az oldal elvétve szerdára jósol még hózáporokat, csütörtöktől már csapadékmentes napokat ígér.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."